Be Unforgettable cu ARMANI code ice !



      Eleganta - eu cred ca fiecare are o perceptie diferita ! Ce inseamna eleganta pentru mine ? Pentru mine un om elegant este acela care are respectul de sine si mai ales pentru cei din jur , bunele maniere fac si ele parte din categoria care alcatuieste eleganta unui om, degeaba avem o rochie superba sau un costum perfect daca bunele maniere lipsesc !
    Eleganta , un cuvant atat de simplu insa cu o mare complexitate ! Esti elegant atunci cand stii sa vorbesti , cand sa vorbesti , cat sa vorbesti , sa stii sa te comporti in societate .Insa nu in ultimul rand , sa fim imbracati cu gust , pana la urma aparentele sunt cele care fac omul de langa noi sa-si faca o parere inainte de a vorbi cu el .
   In materie de imbracaminte , un barbat imbracat cu un costum fin este mai elegant si atragator in comparatie cu un barbat imbracat obisnuit , va atrage privirile doamnelor si domnisoarelor , si cu siguranta va iesi din tipar purtand un parfum fin care sa il reprezinte ca cel de la Giorgio Armani !
  In concluzie eu cred ca eleganta e ceea ce face un om sa atraga privirile , aceasta tine de frumusetea exprimarii , dozarea gesturilor, atitudinea in public si nu in ultimul rand pozitia luata in timpul mersului , drept si privirea inainte !


   #BeUnforgettable cu parfumul Giorgio Armani si ai  incredere in tine , in armele tale , in carisma ta !! Fii simplu caci simplitatea e  esenta sublimului !
    Armani Code reprezinta o importanta parte a parfumurilor Giorgio Armani , acestia au descis a colaboreze cu Chris Pine , care dupa parerea mea , reprezinta barbatul  Code , un seducator , care reuseste sa atraga privirile tuturor cu privirea lui , trasaturile lui si mai ales zambetul lui cuceritor . Se poate vedea si in imagine , e barbatul parfect , care poate reprezenta cel mai bine  Armani Code Ice , fie imbracat in smoking  , fie intr-un costum lejer gri sau chiar intr-un simplu tricou  !!




In concluzie , pentru mine  eleganta reprezinta acel ceva care reuseste sa faca oamenii sa graviteze in preajma ta ! Si cu siguranta noul parfum , Armani Code Ice reuseste sa puna la un loc eleganta , simplitatea si seductia intr-o singura sticluta !
     

          Dragile mele , pentru voi ce reprezinta eleganta in zilele noastre ? Pupici ! :*