Gelurile mele de dus preferate .

     Buna, dragile mele !Acesta este prima mea postare si m-am gandit sa va vorbesc despre gelurile mele de dus preferate .
     Incep cu cel pe care il folosesc acum :
     Acesta este Nivea Harmony time .Este un gel de dus care imi rasfata intregul corp atunci cand il folosesc .Imi place mult la el ca este cremos , mirosul este imbietor , a petale de trandafir .Mirific !! Acesta persista si dupa ce iesim de la dus .
  Cel de-al doilea gel de dus preferat de mine este cel de la Dove , Purely Pampering .Si acesta este cremos, poate mai cremos decat cel de la Nivea .Mirosul sau, a extract de migdale este fenomenal , mai ca-ti vine sa-l mananci :)) . Imi place ca dupa ce il folosesc pielea mea este hidratata cateva ore bune si mirosul chiar persista !!
  Iar cel de-al treilea gel de dus preferat de mine este gelul de dus de la Yves Rocher , nuci de Macadamia .Pot sa va spun ca e divin , mirosul sau atat de dulce imi rafata simturile , nu as mai iesi din dus din cauza lui .Pielea ramane fina si mirosul persista subtil pe pielea mea intreaga zi .Imi place mult ! Fetelor este un concurs pe blogul Sun after Storm , cu un gel de dus de la Yves Rocher , puteti participa , chiar AICI !
Acum am sa va spun despre laptele de corp hranitor de la Nivea .Este foarte bun .Imi place la el faptul ca il pot folosi in timpul dusului dupa ce folosesc gelul de dus preferat .Are un plus fiindca nu mai este necesar ca dupa baie sa aplic un lapte de corp .Pielea mea ramane fina  si catifelata si cu mirosul acestuia care ramane impregnat pe pielea mea ! E super , l-as recumpara oricand .         Acestea sunt gelurile mele de dus preferate . Voi ce geluri de dus folositi ?? Pupici ! :*