BB CReam Garnier- review

                              Buna, dragile mele!

    Astazi vreau sa va vorbesc despre BB Cream de la Garnier. Cel pe care il am eu este pentru ten normal nuanta deschis.


    Pot sa va spun despre acest produs ca mie una imi place, este foarte lejer si perfect pentru o zi in oras, mai ales vara cand nu vrem ca tenul nostru sa fie imbacsit de fond de ten.
Ce spun ei:
    Crema miracle skin perfector 5-in-1
 - nuanta uniformizata
 -riduri si imperfectiuni estompate
 -aspect sanatos si luminos
 -hidratare 24h
 -protectoie UVA-UVB FPS 15

    Eu pot sa va spun ca imi place si  face cam tot ce promite, o aplic ca pe orice alta crema si micile imperfectiuni se acopera, porii dilatati si punctele negre, daca vreti ca puterea de acoperire sa fie putin mai mare puteti aplicati crema in doua straturi. Eu insa mai am semne de la acnee si pe acelea nu mi le-a acoperit, este normal, am nevoie de un produs cu putere mai mare de acoperire insa pe mine nu ma deranjeaza. Persoanele care nu au probleme de genul acesta o pot achizitiona cu incredere fiindca isi face treaba . Trebuie sa va spun ca eu avand tenul gras ar fi trebuit sa-mi iau o crema pentru timpul meu de ten, fiindca dupa ceva timp de la aplicarea acestei creme tenul meu luceste, dar diminuez aceasta problema folosind o pudra si arata super bine. Probabil ca BB Creamul pentru ten gras s-ar comporta altfel, dar cu siguranta dupa ce il termin pe acesta o sa mi-l cumpar!
   Per total acest produs este unul foarte bun si il recomand, mai ales daca nu aveti probleme mari cu tenul, si pe timp de vara este perfect daca nu aveti chef de fond de ten.
Voi, fetelor ati folosit pana acum BB Cream de la Garnier? Ce parere aveti? Pupici! :*:*

Etichete: ,