Noua gama pentru protectie solara Eucerin Sun

                               Buna , dragile mele !!

        In sfarsit a venit vara !! Uff....ce bine ! Si cui nu-i place sa stea la soare , la plaja , sa se bronzeze frumos pentru rochitele cat mai decupate  si pantalonasii scurti care au fost scosi de ceva timp ?! Tuturor ne place !! Insa pentru asta avem nevoie de protectie pentru pielea noastra , expunerea la soare fara protectie solara nu va face niciun bine pielii noastre , dimpotriva , vor fi doar influiente negative asupra pielii. Printre cele mai importante afecţiuni se numără arsurile solare, afectarea sistemului imunitar, dezvoltarea fotosensibilităţii la nivelul pielii şi, în cazuri severe, apariţia cancerului de piele.Si se stie foarte bine ca ,poate fi accelerată şi îmbătrânirea prematură a pielii.       Si doamnelor nu vrem asta !!!


  De ce sa ne riscam sanatatea cand sunt atat de multe produse care ne ajuta sa ne protejam ?

  Cea mai buna gama de protectie este Eucerin ... cine nu a auzit vreodata de eucerin si cremele sale minunate ??!  






Uitati ca a venit vara si tot o data cei de la Eucerin au lansat Gama Eucerin Sun -Allergy Protection . Aceasta gama este formata din gelul crema cu SPF 25 impotriva alergiilor solare , gelul dupa plaja si spray-ul transparent cu protectie ridicata SPF 50 .






       În cazul pielii normale, efectele radiaţiilor pot fi discrete, fără a fi mai puţin nocive. Expunerea prelungită poate provoca arsuri solare care afectează materialul genetic din celule pana la nivelul ADN-ului. Chiar dacă aspectul pielii se reface, modificările în structura pielii pot deveni ireversibile.Gama Eucerin preîntâmpină efectele nocive ale radiatiei solare cu o protecţie tridimensională, dată de combinaţia brevetată de 3 filtre: minerale, organice şi biologice.
Formula Eucerin pentru protecţie solară este rezistentă la apă şi nu conţine parfum, conservanţi sau agenţi de emulsionare. Produsele se aplică uşor, nu sunt lipiciose şi intră imediat în piele. Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25 -  Cu o textură lejeră, produsul calmează, răcoreşte şi regenerează pielea sensibilă la expunerea solară. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrată la pacienţii predispuşi la alergii solare. Ofera protectie solara prin doua ingrediente active :
    - Alpha-Glucosilrutin (AGR ) , un flavonoid obtinut din arborele Pulmeria si modificat biotehnologic pentru ca propritatile sale antioxidante sa limiteze formarea radicalilor liberi .
    - Licochalcone A este un ingredient natural extras din radacina de lemn dulce si are rol anti-oxidant , anti-iritan , anti-inflamator .

   Mult mai multe detalii puteti afla pe blogul unei fete super dragute Adela Sirghie , va recomand cu drag sa intrati pe blogul ei  AICI !
  Cei de la Eucerin au in acesta gama si o crema bronzanta pentru fata cu SPF50 dedicata tenului normal si mix cu o protectie foarte eficienta  si in plus nu contine parfum .






 Si ghiciti ce ? Si pentru dragii nostri copilasi au pregatit ceva , si ei au nevoie de protectie poate mai mult decat noi , lotiune si spray cu SPF 50,  nici acestea nu contin parfum si ii protejeaza impotriva arsurilor solare .




   Stiti ca nu trebuie sa iesim din casa fara a aplica o o crema cu protectie solara ridicata , nu vrem ca dupa o plimbare pielea noastra sa sufere arsuri solare , arata foarte inestetic , insa cel mai important este pentru sanatatea noastra . De asemenea daca aplicam pe ten un fond de ten si acesta trebuie sa contina SPF . Insa daca nu va place sa aplicati o crema , ati vazut ca cei de la Eucerin au un spray transparent , se aplica foarte repede si nu este lipicios . Tuturor ne place sa stam la soare , insa nu este bine sa exageram , se stie ca cel mai indicat este sa stam pana pe la ora 11 dimineata si dupa ora 17 dupa amiaza .Eu nu inteleg persoanele care  ies prin soare , si mai ales sa se bronzeze , in orele in care soarele este extrem de puternic si ne dauneaza grav pielii ! Vedem tot timpul domnisoare care fac plaja in jurul orelor 12-14 , mie personal, mi se pare  inconstienta .

   Deci  fetelor ce e mai important in acesta perioada a anului , cand soarele este extrem de puternic si radiatiile ne afecteaza foarte mult pielea ?? Da, protectia !! Si ati vazut ca cei de la Eucerin au grija de pielea noastra , ne-au pregatit o gama completa atat pentru noi cat si pentru cei mici .


  Sooooo girls , avem mare soare , si produse pentru protectia solara asigurate de Eucerin , asa ca  , haideti la distractieeeeeeeee !!!

  Eu sper ca articolul meu a fost de folos fiecareia dintre voi si nu uitati : cu Eucerin suntem mai frumoase !! Pupici ! :*:*