Secretul unui par matasos,sanatos si fara fire rebele- review

               Buna, fetelor!

       Astazi o sa va spun secretul meu pentru un par matasos si fara fire rebele!
    Eu v-am mai vorbit despre o comanda facuta pe site-ul Farmec( aici ). Insa acum pot sa va spun cu certitudine rezultatele.
   Am folosit samponul hidratant Farmec care la inceput mi-a facut putina matreata, insa acum, dupa mai multe spalari nu mai am nicio problema. Am observat un lucru care nu mi s-a mai inamplat la alte sampoane, in timpul spalarii parul meu nu s-a mai incurcat ci a fost atat de moale incat am zis "-Woow!!".
  Apoi am folosit balsamul hidratant Farmec, l-am lasat sa actioneze cam 10 minute apoi am clatit. Spre bucuria mea parul meu a fost atat de moale si matasos incat nu ma puteam opri din a trece mana prin el!

   Foarte putine produse au reusit sa-mi faca parul atat de moale.


  Eu imi las parul sa se usuce normal, nu folosesc foehn fiindca destul imi ard parul cu placa pentru a mai folosi si un produs pentru uscare.
  Dupa ce parul s-a uscat putin, nu de tot, aplic tratamentul leave-in cu ulei de argan de la Avon pe toata lungimea parului, despre care v-am vorbit aici iar parul meu este extrem de moale, iar dupa uscarea totala straluceste.


  Aceasta este ingrijirea zilnica a parului meu, si sper ca si pentru voi v-a functiona.Acum parul meu este mai frumos, mai sanatos si mai stralucitor. Multumesc Farmec!

 Ce parere aveti fetelor? Voi ce trucuri folositi pentru un par mai sanatos? Pupici! :*

Etichete: , , ,