ProduseCosmetice.ro- un site de mare incredere

                      Buna, fetelor!

   Astazi o sa va vorbesc despre un site foarte bun de produse cosmetice de la branduri renumite: Loreal, Lancome, Bourjois, Revlon, Max Factor si multe altele, la preturi foarte bune, accesibile pentru orice buzunar!
   Acest site este ProduseCosmetice.ro . Eu am aflat acest site de pe facebook, m-am tot uitat la produsele lor si mi-au facut cu ochiul cateva. Printre acestea se afla si Sampon cu Keratina& Proteine SINERGY PROFESSIONAL si Masca cu Keratina& Proteine SINERGY PROFESSIONAL , pe care am avut norocul sa le castig la un concurs organizat pe pagina lor. 


   Inca nu am testat aceste doua produse, fiindca trebuie sa le termin pe cele incepute deja, insa sunt foarte nerabdataore, este prima data cand mi-am achizitionat produse profesionale si cu siguranta voi fi incantata, plus ca arata foarte bine si au un miros super dragut. Dar cand va veni timpul o sa fac un review amanuntit despre aceste produse.
  Va recomand sa intrati pe site-ul lor, este imposibil sa nu gasiti ceva pe placul vostru dar si potrivit bugetului alocat. Am uitat sa va spun!! Intati pe pagina lor de facebook ProduseCosmetice.ro fiindca au cateva concursuri foarte frumoase pe pagina, poate norocul o sa va surada.
  Eu deja am pus ochii pe cateva produse de pe site si abia astept sa le incerc.
  Daca aveti orice nelamurire ii puteti intreba pe facebook fiindca va vor raspunde extrem de repede!

Voi ati cumparat ceva de pe site-ul ProduseCosmetice.ro? Ce parere aveti? Pupici! :*