Tinuta perfecta pentru cumparaturi!

                    Buna,dragile mele!!


    Astazi o sa va arat un OOTD! Este o tinuta lejera,am purtat-o pentru a merge la cumparaturi. Nu stiu cum sunteti voi, daca preferati sa purtati tocuri mereu, insa eu atunci cand merg la cumparaturi prefer o tinuta mai lejera, si sa port sandalute cu talpa joasa. Nu vreau sa ma simt incomod.
   Nu intelegeti gresit!!..Eu ador tocurile, ma fac mai inalta ;)), si orice femeie care poarta tocuri va atrage atentia, insa de data aceasta am renuntat la ele.
  Stiti ca intr-o postare trecuta v-am vorbit despre prima mea comanda la Kurtmann.ro, si ca dupa ce am primit-o am mai plasat inca una. Produsul din tinuta de la Kurtmann este tricoul.Dar o sa va arat pozele si o sa va spun cate ceva despre produse.

  Nu se vede foarte bine tricoul, insa este superb, este alb si are niste picatele colorate pe el. Ma simt atat de bine cand il port, materialul este foarte bun. Mai multe modele gasiti AICI!






  Pantalonii sunt si ei foarte lejeri,sunt larguti, materialul este foarte bun, perfecti pentru aceasta perioada!




   Cerceii sunt de la LovelyWholesale: AICI. Au fost foarte ieftini 1,99$.
   Colierul tot de la LovelyWholesale: AICI. Imi place la nebunie,se potriveste oricarei tinute!


   Geanta este de la Chicnova, este atat de versatila, o putem purta atat la o tinuta eleganta cat si la una casual. O puteti gasi AICI.
   Ceasul este de la LovelyWholesale: Il puteti gasi AICI.


   Sandalutele sunt de la un magazin din oras.


Ce parere aveti? Va place tinuta mea? Pupici! :*