Balsamul spray sau balsamul clasic?

                                              Buna, fetelor!


    Astazi m-am decis sa va vorbesc despre balsamul spray si balsamul clasic. Despre diferente si ce trebuie sa stim atunci cand dorim sa ni-l achizitionam pe unul dintre ele. M-am documentat si eu, recunosc ca pana acum am folosit doar balsamul clasic, insa balsamul spray suna mult mai bine.
   O sa va spun cate ceva despre balsamul spray.
   Toata lumea este obisnuita cu balsamul calsic, insa ceea ce nu stim ( si ce nu stiam nici eu pana acum) este ca balsamul spray este mult mai usor de folosit. Se aplica pe parul proaspat spalat si nici macar nu necesita clatire. Ofera aceleasi rezultate, sau chiar mai bune, ne putem gasi balsamul perfect pentru fiecare tip de par, atat pentru par normal, pentru par uscat, pentru par cret sau ondulat, si pentru ca parul nostru sa capete volum sau stralucire, in functie de ceea ce cautam. Le putem gasi peste tot, trebuie doar sa le cautam si sa  sa citim diferite pareri despre fiecare, atat pe bloguri, cat si din reclame, pentru a ne putea face o parere despre fiecare si pentru a face alegerea potrivita parului nostru. 
   Sunt diferite branduri care comercializeaza astfel de produse, cum ar fi: Schwarzkopf  Professional, Oriflame , Londa Professional, Oyster, Gliss. Am vazut ca sunt si de la Balea.
Inainte de a cumpara ar fi bine sa aruncati o privire pe diferite site-uri, reviste, cataloage pentru a vedea cam ce oferte sunt la diferite branduri si pentru a alege un produs bun potrivit bugetului notstru. Se gasesc balsamuri spray pentru toate buzunarele, unele mai scumpe altele mai ieftine, trebuie intai sa ne interesam.

  Eu am gasit pe Aoro.ro cateva produse care imi fac cu ochiul si doresc sa vi le arat si voua. Acestea sunt de la Schwarzkopf si ma tenteaza tare,tare mult.

 Primul balsam este: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue balsam spray pentru par deteriorat-click-. Acest balsam promite ca parul meu, care a suferit diferite schimbari de-a lungul timpului, cum ar fi folosirea placii, foehnului, vopsirii, sa redevina cum a fost inainte, plin de vitalitate, stralucire si sa isi recapete rezistenta.
Am citit descrierea produsului si m-a incantat tare mult. am mare nevoie de un balsam bun, pentru ca parul meu este foarte deteriorat, incerc tot felul de produse pentru a reusi sa-mi fac  parul sa redevina cum a fost inainte, dar inca sunt in cautarea unui produs care sa fie Woow! Acest produs sper ca imi va schimba parerea, descrierea sa spune ca este perfect pentru parul abuzat si deteriorat ( exact ca al meu) si promite ca-mi va face parul sa straluceasca. Mereu mi-am dorit sa am parul ca fetele acelea din reclame! Sper ca acum sa reusesc.  De asemenea imi doresc ca parul meu sa se descurce usor.



Cel de-al doilea este Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze balsam spray pentru protectia culorii -click-. Am nevoie de un astfel de produs, fiindca mi-am vopsit parul si am nevoie ca acesta sa fie la fel de stralucitor ca la inceput si imi doresc sa nu-mi pierd din intensitatea culorii. Acesta promite ca parul meu sa fie netezit si sa-l descurce , oferind culorii o stralucire intensa  si pastrarea culorii mai mult timp.
  Abia astept sa-l incerc!


Inca un produs care se afla pe lista mea de cumparaturi este Balsamul Spray de la Gliss! Nu am folosit pana cum niciun produs de la acest brand insa am citit multe pareri bune. Despre noua gama la fel. Imi doresc sa incerc si acest nou produs pentru ca promite si el foarte multe lucruri incantatoare pentru parul meu. Si nu am de unde sa stiu daca sunt adevarate pana nu incerc, nu?
Acesta promite ca parul nostru va fi mai rezistent, vom avea cu pana la 95% mai putine fire rupte. Suuuper,nu? Pieptanarea  foarte usoara si supletea vizibila se afla printre calitatile acestuia . Am nevoie de un produs care sa-mi repare parul din interior si sper ca acest balsam sa reuseasca.

In zilele noastre totul s-a moderizat, pe vremea bunicii nu cred ca folseau balsamuri de par, ci se spalau cu sapun de casa, cum era pe vremea aceea si aveau un par atat de frumos. Dar acum totul s-a schimbat, timpurile, atatia factori externi ne afecteaza parul, tenul si sanatatea. Acum trebuie sa avem mare grija de noi, sa folosim produse care ne ajuta sa ne ingrijim parul, sa il protejam de radiatiile acestea nocive.
De aceea eu cred ca balsamurile spray sunt foarte foarte utile si mult mai bune.
Suntem in secolul vitezei!!! Avem prea multe lucruri de facut intr-un timp care parca nu ne mai ajunge. Cine mai are timp pentru a sta 15-30 de minute ca un balsam clasic sa actioneze in profunzime? Trebuie sa asteptam sa actioneze, apoi sa clatim, prea mult timp...
Balsamul spray ne scuteste de timp, pe parul proapat spalat pulverizam si gata! Este un substit perfect pentru balsamul clasic, hidrateaza in profunzime, deoarece il lasam mai mult timp sa actioneze, reface structura parului, se aplica extrem de usor, nu incarca parul, nu ingrasa parul.

  Eu, personal mi-as cumpara aceste balsamuri spray fiindca sunt mult mai usor de folosit, nu necesita clatire si sunt si mai igienice. Mi se pare mult mai igienic ca balsamul sa fie aplicat direct pe par, decat sa bagam degetele in borcanasele de balsam clasic. De obicei aleg produsele care o pompita de dozare pentru ca nu-mi place sa iau cu mana din borcanas produs, sunt o multime de microbi. Desi, recunosc am destule borcanase de balsam in dulapior :D. In plus este mai rapid. Nu am intotdeauna timpul necesar  pentru a sta ca balsamul clasic sa actioneze in profunzime si apoi sa clatesc, atunci cand sunt grabita va fi mult mai usor folosirea balsamului spray.
In concluzie, oricum ar fi, este necesar sa aplicam un balsam daca ne dorim un par frumos, sanatos si stralucitor, acum depinde de alegerea fiecareia, balsam spray sau balsam clasic, tot ce trebuie sa faca este sa de-a rezultate si sa ne multumeasca pe deplin.


                                                          Pupici! :*