Colectia mea de cercei

                  Buna, fete dragi!!

   M-am decis zilele acestea sa va arat colectia mea de cercelusi. Nu sunt foarte multi, dar pentru mine sunt suficienti fiindca reusesc sa ii potrivesc fiecarei tinute. Nu stiu daca vi se par cei mai frumosi cercei, dar mie imi plac la nebunie si niciodata nu voi inceta sa intru intr-un magazin de bijuterii macar pentru a arunca o privire, daca nu am bugetul necesar pentru a-i cumpara ;)).
   Oricum, sa stiti ca cerceii sunt pasiunea mea inca de prin clasa a 9 a. Nu era zi in care sa nu-mi pun cercei, ma simteam foarte incomod fara ei. In cazul in care uitam sa mi-i pun, fiindca ma trezeam foarte devreme, la ora 5 dimineata, ziua mea era stricata din momentul in care imi dadeam seama ca lipsesc. Am eu un fix, sa nu-mi uit cerceii indiferent de situatie ;)).

  Am vorbit prea mult, asa ca o sa va arat pozele.

  Acesti cercei din prima poza sunt mai eleganti, ii folosesc pentru tinute ai elegante si speciale, in niciun caz cu tenesi.


  Cerecii din a doua poza sunt pentru tinute casual. Se vede ca imi plac cerceii lungi, fiindca majoritatea sunt asa. Dar am si cercei micuti, putine perechi, dar sunt. Imi cumpar cercei lungi fiindca mie mi se pare ca acestia ma caracterizeaza si cu ei imi sta cel mai bine.



   Nu sunt foarte muti cercei, dar cu fiecare ocazie imi cumpar cate o pereche. Eu sper sa va placa mica mea colectie.

    Voi cate perechi de cercei aveti? Vi se par acestia de nelipsit dintr-o tinuta?  Pupici!!! :*