Gel de curatare Anian si Sampon cu Keratina si Biotina- review

Buna, fetelor!


Saptamana trecuta v-am aratat ce bunatati am primit de la Triodeluxe. Le-am primit, le-am testat iar acum vreau sa impartasesc cu voi parerea mea.


Primul produs despre care va vorbesc este Gelul Anian pentru curatarea tenului cu antioxidanti din goji si rodii. Pentru inceput o sa va spun ca miroase extrem de bine, este incolor, are o consistenta nici prea lichida, nici prea solida, este exact cum trebuie si are 150 ml. Pot sa va spun ca 150 ml este o cantitate mai mult decat suficienta, fiindca pentru curatarea tenului folosim doar putin produs, masam, clatim si gata! Dupa clatire tenul ramane catifelat, revigorat si cu un miros subtil. 
Ambalajul este foarte practic, astfel il putem lua cu noi oriunde caci nu se va sparge sau deteriora, capacul se deschide usor.
Eu il folosesc in fiecare seara, stiti ca tenul meu este sensibil insa nu am avut nicio reactie neplacuta. Uneori am simtit ca ma strange putin fata, insa aceasta problema se rezolva folosind crema de noapte.
La final o sa va spun ca acest produs este un produs excelent, curata bine tenul, il lasa catifelat si asta e tot ce conteaza. Cu siguranta il voi recumpara dupa terminare.
Il puteti gasi AICI-click-. Acum e la reducere! Nu o ratati!

































Urmatorul produs este Samponul Care cu Keratina si Biotina.
Este potrivit toate tipurilor de par, nu contine parfum sau coloranti, ceea ce este extrem de important pentru mine.
O sa va spun cum l-am folosit eu. Mi-am udat bine parul, am aplicat samponul dupa care l-am lasat aprox. 10 minute infasurat intr-un prosop, pentru a actiona in profunzime, apoi am clatit. Pot sa va spun ca am fost tare incantata cand am vazut ca parul meu se descurca atat de usor, fara a fi nevoie sa aplic un ulei de par, nu am facut deloc matreata (este foarte important pentru mine, majoritatea sampoanelor imi provoaca matreata), parul a ramas matasos.
Despre el pot sa va spun ca este incolor, nu are miros si capacul se deschide foarte usor.
Acestui sampon i-am gasit doua minusuri. Primul, este necesar sa folosim cam mult pentru o singura spalare, fiindca nu face spuma daca nu punem o cantitate rezonabila ;)). Dar nu pot spune ca este foarte grav, caci este destul de spornic, cantitatea sa este de 1000 ml si desi am folosit ceva produs la fiecare spalare, nu s-a consumat foarte mult. Eu il testez impreuna cu sora mea si chiar nu se consuma mult! 
Al doilea minus este ca a doua zi dupa spalare parul nu ramane la fel de matasos ca abia spalat. Este matasos insa nu in aceiasi masura ca in ziua spalarii.





Per total este un produs bun, pe care ma bucur ca l-am testat, il voi folosi in continuare si va recomand si voua sa-l testati, caci merita!
Il puteti gasi AICI-click-.


Voi ati folosit cele doua produse?
Ce parere aveti?
Pupici! :*

Etichete: , ,