Lucruri ce nu mi se potrivesc



   Cele care imi cititi blogul de ceva timp cred ca stiti cam ce imi place sa port atat ca tinuta, accesorii, manichiura sau make-up.

  Ei bine, astazi vreau sa va spun cateva lucruri care pe mine nu ma tenteaza absolut deloc si nici nu ma caracterizeaza.


  Unghiile cu gel sunt excluse de pe lista mea cu lucrurile pe care imi doresc sa le fac pe viitor. Nu ma tenteaza deloc si nici nu ma reprezinta. Au avantaje de care sunt constienta si de care si eu as avea nevoie, nu trebuie sa refacem manichiura la cateva zile, asa cum facem la unghiile naturale, se pot face diverse modele spectaculoase pe care eu singura nu mi le pot face acasa. Dar sa nu uitam de dezavantaje, care, cred eu ca depasesc avantajele, in primul rand se poate face chiar si cancer de piele, apoi unghia este distrusa total, se subtiaza apoi se exfoliaza rau de tot aratand foarte inestetic. Eu le prefer pe cele naturale.
  Da! Imi plac unghiile cu gel! Dar nu sa le port eu!


   Urmatorul lucru pe lista mea sunt cerceii pe ureche. Aici recunosc ca nu imi plac nici daca ii vad la altcineva. Nu suntpe gustul meu. Eu cred ca se potrivesc fetelor mai rebele, mai punk, in niciun caz mie.


   Un lucru care tine de imbracaminte si pe care un nu l-as purta sunt panatalonasii aceia foarte, foarte dar foarte scurti care acopera cam putin. Poate ca sunt sexy, nu contest asta, dar eu nu ma vad purtandu-i pe strada. Cred ca toate avem calitati, fizic vorbind, insa nu cred ca trebuie sa vada cei din jur chiar tot.


   Rujurile in nuante aprinse rau, sunt si ele scoase de pe lista mea.Nu ma avantajeaza deloc, asa ca mai bine renunt, desi imi place la nebunie sa le vad pe buzele altcuiva.


  In legatura cu make-up-ul nu prea am retineri, oricum nu as purta pe strada un make-up extrem de strident.


   Cam acestea sunt lucrurile care pe mine nu ma tenteaza deloc.

Voi ce retineri aveti?
Ce nu va tenteaza absolut deloc?
Pupici! :*