NOTD, French Manicure

                         Buna, fetelor!!


    O sa va arat un NOTD. Pana acum v-am obisnuit cu o manichiura simpla si colorata. De data aceasta am ales French Manicure. Am un set special de la Catherine Arley, insa am ales sa folosesc doar oja alba, iar in loc de lacul incolor am aplicat oja Barely There de la Avon Gel Finish, iar pentru stralucire am aplicat Top Coat-ul de la Farmec! Pe cel din urma vi-l recomand cu mare drag, fiindca face ceea ce promite si lasa un luciu tare frumos!


   Pentru a aplica albul pe unghii am folosit benzile speciale din setul pentru manichiura frantuzeasca, pentru a nu da gresit oja. O sa va arat o poza in care vedeti cum se aplica, dar am uitat sa pozez inainte asa ca am facut poza dupa ce mi-am terminat manichiura.

Acesta este setul de la Catherine Arley


Manichiura mea:

   Puteti vedea ca mi-am mai scurtat unghiutele fiindca mi s-au rupt, dar am inceput sa folosesc tratamentul de la Farmec si sper sa dea rezultate, o sa va spun parerea mea in curand.

                                                                            

    Asa se aplica banda speciala pentru a trasa linia alba:               Ce parere aveti de alegerea facuta? Va place sa purtati French Manicure? Pupici! :*

Etichete: , , , ,