Paleta de farduri Just Cosmetics - review

 

  Din postarile trecute stiti ca imi place sa incerc produse noi si sa va impartasesc parerea mea pentru a sti daca merita achizitionarea lor sau nu.

   De data aceasta am primit cateva bunatati de pe site-ul ProduseCosmetice.ro. A trebuit sa-mi aleg ce-mi place si ce mi-ar fi de folos. Sa stiti ca mi-a luat destul de mult timp pentru a-mi alege ceva, sunt atat de mult produse, rujuri, luciuri de buze, farduri, mascara, produse pentru par si multe altele de la firme renumite cum ar fi: Loreal, Lancome, Bourjois, Revlon, Max Factor, la preturi foarte bune, accesibile pentru orice buzunar! Plus ca au reduceri marisoare.
   Eu am primit o paletuta de farduri de la Just Cosmetics, un ruj L'oreal si un set de pensule pentru make-up.



  Astazi o sa va vorbesc despre paleta de farduri Just Cosmetics. Eu mi-am ales nr. 13.
















  Este o paleta de farduri sidefate. Eu l-am folosit fara primer ( insa recomand folosirea sa pentru o rezistenta mai indelungata ), dar chiar si asa a rezistat destul de bine.
  Am folosit aceasta paleta pentru un machiaj de zi insa poate fi folosit si ca machiaj de seara. Culorile sunt pigmentate, ( desi se putea si mai bine ), machiajul meu a rezistat 5 ore, ar fi rezistat si mai mult insa eu a trebuit sa ma demachiez. Un minus ar putea fi faptul ca sunt putin cam prafuite insa sufland putin surplusul de fard de pe pensula, acesta se duce, astfel machiajul nostru arata foarte bine. Prezinta un aplicator dublu si oglinda.
  Este perfecta aceasta paletuta pentru mine, culorile reusesc sa-mi puna in valoare ochii, fiind potrivita pentru acest sfarsit de vara. Cu siguranta o voi folosi cat mai des de acum incolo. Va recomand si voua sa va achizitionati o astfel de paleta de farduri, fiind disponibila in mai multe nuante. Pe a mea o puteti gasi AICI!

                                             O sa va arat cateva poze.



Acesta este make-up-ul realizat cu paleta de farduri de la Just Cosmetics. Sper sa va placa!

Ce parere aveti?
Pupici! :*

Etichete: , ,