Sapun Natural cu aroma de piersica Attirance- review

                                             Buna, fetelor!

    V-am obisnuit de ceva timp sa va vorbesc despre produse bio incercate de mine. Deja vad ca m-am invatat si imi doresc tot mai mult sa incerc astfel de produse naturale care sa nu-mi provoace nicio neplacere, nici vizual, olfactiv sau vreo reactie adversa.

   Astazi o sa va vorbesc despre un sapun natural de la Act Natural Cosmetics!

   Este vorba despre Sapunul natural cu aroma de piersica. Este prima data cand incerc un sapun cu aroma de fruct si va spun ca am fost tare incantata. Acesta contine glicerina, ulei de masline si extract de piersica. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.


   Forma sa este dreptunghiulara, dar ceea ce il face deosebit este modelul sau, o sa vedeti in poze, desi nu am reusit sa prind atat de bine. Zau daca mi-am putut da seama cum au reusit sa faca acest model unic, foarte, foarte frumos!! Arata mult mai bine in realitate.
  Mirosul sau este divin, a piersica (normal), cand l-am folosit am simtit imediat un efect revigorant, este  perfect pentru zilele calduroase de vara si nu numai, dupa utilizare pielea ramane hidratata si cu un miros subtil ce rezista cateva ore. In timpul dusului simturile ne sunt rasfatate de aroma imbietoare de piersica, nici ca mi-as mai fi dorit sa-l las din mana. Eu va recomand cu drag sa-l incercati!
  Deja am pus ochii pe alte sapunuri 100% handmade de pe site, cu alte arome, care ma vor rasfata cu siguranta! Pretul lor este de 15 lei.















  Si la sfarsit am o veste pentru voi. Cei de la Attirance au pregatit o tombola.
  Mai exact:
  Toate persoanele care se inregistreaza pe site-ul www.acosmetics.ro pana la 15/12/2014 la rubrica "Autentificare" vor participa la o tombola cu urmatoarele premii:
   -masca cu aur;
   -sapun natural 100% handmade;
   -set format din 2 bile efervescente pentru baie;
  Toate persoanele care comanda minim 1 produs pe site-ul www.acosmetics.ro pana la 15/12/2014 vor participa la tombola care are ca premiu un produs cosmetic de lux: crema intinerire cu aur 23k, caviar si acid hialuronic - 50 ml.
  Suuuuper nu?!
  Ce mai asteptati? Aruncati o privire pe site, cu siguranta ceva o sa va faca cu ochiul!

Ce parere aveti?
Va tenteaza un astfel de produs?
Pupici! :*

Etichete: , , ,