CC Cream Max Factor- review

 
    Daca ati fost pe faza, in una din zilele trecute am scris pe blog un articol despre BB Cream si CC Cream, care sunt asemanarile, diferentele, daca merita cumparate sau nu si care e mai bun pentru mine. BB Cream am incercat, pe cel de la Garnier insa CC Cream nu am incercat, nu m-a tentat, mi-am spus ca nu poate fi diferit de BB Cream-ul mult laudat. Dar am facut tare rau fiindca am asteptat atat de mult pana sa-mi achzitionez unul.
    Documentandu-ma am aflat mult mai multe lucruri de care nu stiam si nici nu-mi treceau prin cap. Afland acele lucruri noi, care pareau extrem de potrivite pentru mine, pentru tenul meu am trecut la fapte. Mai exact am plasat o comanda pe Aoro.ro, un CC Cream , mai exact despre CC Cream Max Factor. Citisem despre el o multime, zeci de articole care il laudau, dar eu aveam impresia ca o fac doar pentru ca au primit spre testare produsul respectiv ( da, mai sunt bloggerite care nu indraznesc sa-si spuna parerea despre produsul primit, chiar daca nu a fost pe placul lor si in acest fel mint ) sau acest produs li se pare bun fiindca nu au probleme mari cu tenul, asa cum am eu.
   Si zau ca nu ma asteptam sa fie pe placul meu, mi se pareau exagerate articolele exagerate aricolele care il laudau. Dar erau adevarate!!
   Initial am vrut sa-mi iau cea mai deschisa nuanta, adica Natural, insa cautand si cautand pareri pe diferite bloguri de la noi sau din strainatate am vazut ca nuanta Medium mi se pare cea mai potrivita pentru mine. Asa ca in ultima clipa mi-am ales nuanta 60 Medium. Am facut foarte bine ca am ales aceasta nuanta fiindca mi se potriveste PER-FECT! Nuanta Natural este potrivita fetelor cu tenul putin mai deschis, asa ca trebuie sa acordati o atentie marita in alegerea nunatei  potrivite. Ar fi pacat sa alegem nuanta ori prea deschisa ori prea inchisa.


    Pentru inceput o sa va spun ce promite el.
    Descrierea sa este asa: CC Cream Max Factor ofera o corectie intensa a tenului imediat dupa aplicare, pentru a crea un aspect natural.
   Ofera tenului un aspect sanatos si stralucitor.

   CC Cream-ul contine:
      - 9,7% pigmenti pentru a oferi o acoperire la nivel inalt fara cusur;
      - ingrediente naturale de ingrijire a pielii: un cocktail de apa de castravete, glicerina, extract de trandafiri si catina;
     - hidrateaza si lumineaza pielea;
     - SPF 10;
     - este potrivita pentru toate tipurile de piele.

    Acesta promite ca imperfectiunile vor fi acoperite foarte bine, contine ingrediente active si ca va oferi luminozitate tenului si acesta va fi mai fin si mai catifelat.

  O sa va spun cate ceva despre CC Cream.
  Noile CC Cream ofera hidratare, corectare, protectie UV, se aplica usor, are o textura mult mai usoara decat a BB Cream-ului deoarece este facut pentru nu pentru acoperire, ci pentru a corecta discoloratiile si imperfectiunile pielii.

  Acum o sa va spun si parerea mea.

   Cum am spus la inceput, mi se parea o exagerare totala tot ce se spune despre acest produs insa nu a fost deloc, dar deloc asa. Produsul face ceea ce promite  chiar si pe tenul meu.
  Acest CC Cream are o textura usoara, se intinde foarte bine. Eu l-am aplicat cu degetele si nu am avut absolut nicio problema, dar il puteti aplica cu o pensula pentru fond de ten.
  Si chiar face ce promite, dupa aplicare tenul meu arata ca de portelan, era mai luminos si mai hidratat. In general am probleme cu fondul de ten, chiar si cu BB Cream-ul de la Garnier, care dupa aplicare ma incomoda putin. nu prea suport astfel de produse pe ten, mai bine spus nu suportam pana cand am descoperit CC Cream de la Max Factor. Va spun sincer, ca dupa aplicare nu am avut nici o singura problema, nu ma incomoda deloc, nici nu simteam ca sunt data cu ceva pe ten, este atat de lejer incat poate fi purtat si in zilele acelea calduroase de vara cand parca orice fond de ten folosim ne incomodeaza, pe acesta nici nu-l veti simti.
   Cu fondurile de ten si BB Cream-ul simteam ca trebuie sa am grija in tot ce fac, ca nu cumva acesta sa se ia, tot timpul vedeam pe ecranul telefonului urme de produs, lucru care ma deranja tare mult. De data aceasta nu a mai fost asa, am dat cu mana pe fata iar produsul nu s-a luat deloc. Am fost tare incantata ca am reusit in sfarsit sa gasesc un produs care sa reziste la transfer, sa nu-mi murdaresc hainele, telefonul si mainile.
   Acoperirea este foarte buna. Daca pe tenul meu a dat rezultate, pe un ten cu probleme mai mici va fi produsul perfect. Stiti ca am ceva probleme cu tenul, mai exact, pe la 16-17 ani am avut ceva probleme, acneea mi-a disparut, dar au ramas semne, acestea nu vor trece stiu.... Si un alt lucru care pe mine ma deranjeaza sunt porii dilatati si punctele negre, sunt nelipsite de pe tenul meu. Se pare ca toate lucrurile neplacute au venit la mine, dar asta e, "norocul meu", daca mama natura nu m-a inzestrat cu un ten fin si catifelat incerc sa-l obtin eu cu diferite produse. Pana acum nu am reusit, pana nu mi-am cumparat acest CC Cream, pot sa spun ca acoperirea este medie spre mare. Eu pot sa va spun ca este mai mult decat m-as fi asteptat. Porii dilatati si punctele negre nici nu se mai vedeau, am avut si cativa monstruleti si asa am putut testa mai bine, roseata nu se mai vedea. Am fost extrem de incantata la finalul make-up-ului. Semnele ramase de la acnee nu au fost acoperite in totalitate insa se mai vedeau doar putin.
La final tenul meu arata ca de portelan, va spun sincer, era mai luminos, foarte hidratat, mai catifelat.
   Nu m-am gandit ca un produs va reusi sa ma multumeasca pe deplin. Folosindu-l, acum am mai multa incredere in mine, ma simt mai frumoasa. Este produsul perfect pentru orice fata, fiecare dintre noi trebuie sa-l aiba.

   Trebuie sa mentionez ca am folosit foarte putin produs pentru toata fata, exact ca in poza de mai jos.


  Ma gandesc ca daca CC Cream-ul a dat rezultate pe tenul meu, care are cateva probleme , pe un ten care trebuie sa ascunda cateva imperfectiuni va fi mai mult decat perfect.
  Mentionez ca eu am folosit destul de putin produs, intr-un singur strat insa poate fi folosit si in mai multe straturi fara ca tenul sa arate de parca am purta o masca. Mirosul sau este unul foarte placut.

   Daca v-am spus parerea mea despre rezultatele vazute in urma folosirii, acum trebuie sa va spun si despre ambalaj.
   Este negru, foarte elegant, luceste.
  Sistemul de dozare este perfect, nu se va risipi niciun strop de produs.
  Cantitatea 30 ml.


Cam asa a aratat intregul make-up



   Cam atat am avut de spus despre acest produs, eu vi-l recomand cu mare drag si cu siguranta nu veti fi dezamagite niciuna dintre voi. Este un produs care face tot ceea ce promite, pretul sau este in jur de 50 lei, eu am dat 43 lei de pe Aoro. Este un pret mai mult decat rezonabil pentru rezultatele obtinute.


   Nu-mi pare absolut deloc rau ca l-am achizitionat, dimpotriva cred ca am facut cea mai buna alegere, experienta mea cu primul CC Cream incercat a fost mai buna decat ma asteptam.

  Vreti un ten catifelat, aspect de portelan, acoperire foarte buna si aspect natural? CC Cream de la Max Factor e alegerea PERFECTA!

Pentru mai multe sfaturi legate de frumuste si mai multe detalii despre produsele Max Factor puteti intra pe site. 

Ati incercat acest produs?
Ce parere aveti? Pupici! :*

Etichete: , ,