Cum am inceput sa fac blogging


   Fetelor, in aceasta postare vreau sa va vorbesc despre cum am inceput sa fac blogging.

  Acum ceva timp am inceput sa particip la concursuri, pe pagini mari, mici si pe bloguri. Asta m-a facut sa ma interesez de bloguri, sa citesc diferite postari, sa caut opinii despre anumite produse pe care eu imi doream sa le cumpar. Si acum fac asta! Si mi-am dorit sa am si eu unul.

  La inceput mi-am dorit, si nu vreau sa fiu impocrita asa ca o spun, sa primesc produse sa le testez apoi sa va impartasesc si voua parerea mea, mi-am dorit sa fac bani. Am primit produse, le-am testat, unele mi-au placut, altele mai putin, eu v-am spus exact parerea mea, desi atunci cand mi-am spus parerea despre un produs care nu mi-a placut mi s-a spus " Sa-mi fie rusine". Acum va spun sincer, nu o mai fac pentru a primi produse gratis sau alte chestii, o fac pur si simplu pentru voi, pentru mine. Iubesc sa vorbesc cu voi, cititoarele mele, sa va spun parerea mea despre anumite produse, sa aflu despre voi, ce va place, ce nu, ce produse ati incercat, ce imi recomandati. Acum nu o fac pentru altcineva sau pentru alt motiv, ci acela ca imi place sa socializez, sa impartasesc cu voi momente din viata mea, sa va aflu parerile. IMI PLACE SA VORBESC CU VOI!

   Trebuie sa recunosc, stiu ca nu sunt atat de talentata, nu vorbesc poate atat de corect si frumos ca alte bloggerite, dar incerc sa ma perfectionez. Imi amintesc ca la inceput nici nu-mi veneau cuvintele sa scriu, acum vin de la sine, stiu ce vreau sa spun, sa va spun si sa va transmit.
  In opinia mea cred ca trebuie sa fii facut pentru asta, nu stiu daca sunt, poate nu, dar mie imi place ce fac si nu am de gand sa renunt!



  Acum ca v-am spus aceste lucruri, vreau sa va spun si voua cateva blogegerite, putine la numar, care imi plac, pe care le urmaresc cu drag si in care am mare incredere, care stiu ca isi vor spune exact parerea pe care o au si nu o parere infrumusetata doar pentru a nu supara sponsorii ( in cazul in care produsele sunt primite), si vreau ca si voi sa le cunoasteti, desi sunt bloggerite mari si cred ca le stiti.

  Prima este Ana Maria de la BeautyBarometer, este o doamna de nota 10, imi place ca raspunde tuturor comenatriilor de pe blog, organizeaza concursuri pentru bloggeri, dar si pentru cititorii sai. Am vazut ca rasplateste bloggeri talentati, am participat si eu la concursuri pentru bloggeri, nu am reusit sa o conving, dar nu ma dau batuta! Este foarte talentata, e facuta pentru asta, ma captiveaza, cand ii citesc articolele o fac pana la capat. Am incredere totala in ceea ce scrie, stiu ca isi spune sincer parerea indiferent care ar fi ea. Intrati pe blogul ei, o sa aflati multe lucruri noi si interesante.

  Urmatoarea este Camelia de la Coltul Cameliei, o bloggerita super talentata, sincera si sufletista. Imi place ca scrie pe blog orice, chiar si despre framantarile ei, impartaseste cu cititoarele sale orice. Si ea raspunde la toate mesajele de pe facebook si comantariile de pe blog, acest lucru mie imi face mare placere. Si ea isi spune parerea sincera despre produsele incercate si va spun sincer ca nu am nicio retinere atunci cand ii citesc articolele, am incredere! Va recomand sa intrati pe blogul ei!

  O alta bloggerita este Madalina de la Unforesseable-blog, stiti e sora mea, dar ce scriu aici, nu o fac din aceasta cauza. E talentata , imi place cum scrie, e scrie, despre ce scrie. Abordeaza orice subiect si este sincera. Niciodata nu a scris o parere nesincera despre un produs incercat. Intati pe blogul ei, are multe concursuri frumoase, vrea sa-si rasplateasca toate cititoarele.

  Stiu, sunt putine bloguri in care am incredere insa sper sa mai gasesc.

  In incheiere vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine, ca imi cititi postarile si sper din tot sufletul sa va fiu de ajutor! Pe data de 15 septembrie blogul meu va implini 4 luni! Sunt foarte fericita!  VA MULTUMESC!

                                                Voi ce blog imi recomandati sa citesc?