De ce ne parfumam?


    De ce ne parfumam? Buna intrebare!

    Eu cred ca fiecare dintre noi are o conceptie diferita despre folosirea unui parfum, de ce il folosim si pentru cine.
   Eu am sa va spun ce inseamna un parfum pentru mine si de ce aleg sa ies din casa parfumata.
   Inca din timpurile vechi parfumul este nelipsit din rutina de ingrijire a unei femei. Fie ca este folosit pentru a da o stare de bine, de a seduce sau de a flirta acesta reuseste sa ne dea o nota de mister.
   Trebuie sa alegem un parfum care sa ne reprezinte, sau chiar mai multe cu diferite arome pentru fiecare moment special din viata ta, pentru a defini cat mai bine starea ta de spirit din ziua respectiva.
   Consider ca parfumul da nota aceea de mister, de frumusete unei femei, care spune:
                       -Da, asta sunt eu... asa ma simt eu cel mai bine!

  Un cuplu care se iubeste si se intelege bine, intotdeauna va fi unit si prin legatura olfactiva. Cand ne alegem un parfum inante de toate ne dorim sa-l atragem pe celalat apropate de noi. Intodeauna persoana iubita isi va aminti de parfumul nostru care ii trezeste amintiri si sentimente ce doar noi le stim.

  Eu folosesc parfumul pentru mine! Pentru a-mi da o stare de bine, de feminitate, sa ma simt atragatoare si sa am mai multa incredere in mine. O femeie increzatoare e intodeauna frumoasa! Insa nu in ultimul rand pentru persoana ce o iubesc, pentru a-si aduce aminte de mine ca fiind o femeie puternica dar si inocenta in acelasi timp.

  Trebuie sa stiti ca parfumul ne defineste pe noi ca personalitate! Intotdeauna parfumul folosit va spune cate ceva despre noi, despre personalitatea noastra si in acest fel vom reusi sa atragem oameni frumosi , caci frumusetea sufletului se reflecta si in parfumul folosit.

  M-am uitat pe cateva site-uri de parfumuri insa doar cei de la El divino au reusit sa ma surprinda, am aruncat o privire pe site-ul lor www.el-divino.ro si deja am pus ochii pe un parfum. Cu siguranta ma voi face remarcata si voi reusi sa intorc privirile doar prin aroma parfumului folosit.


  Si nu uitati! Parfumul ne defineste, ne ofera nota aceea de mister care va reusi sa straneasca intersul celui de langa noi chiar daca este deja al nostru!


                                                        Voi de ce va parfumati?