Gelul de dus crema cu piersici si avocado Gerocossen- review


   Dupa o zi obositoare, meritam putin rasfat, nu?

   O baie calda reuseste sa ne desprinda de grijile ce ne inconjoara, sa fim doar noi cu ...noi. Dar ce sa faci cand ai mai multe geluri de dus si nu stii pe care sa-l alegi?! Grea decizie, nu? ;))
    Uneori ma gandesc, oare doar eu am o sumedenie de geluri de dus deschise si niciodata nu stiu pe care sa-l aleg?!
   Eiiii, de la ceva timp stiu sigur ce-mi doresc. O aroma delicata si delicioasa de piersici cu avocado, este cu siguranta alegerea perfecta.

   Este vorba de Gelul de dus crema cu piersici si avocado de la Gerocossen. Este primul produs incercat de la acest brand si mi-a placut la nebunie. Incepand inca de la ambalaj; un recipient dragut, viu colorat, care ma duce cu gandul la primavara, la toate fructele acelea delicioase pe care le poftesc in fiecare an, mai ales piersicile care sunt preferatele mele; pana la miros, care, o data deschis capacul imi invaluie toate simturile ducandu-ma intr-o livada plina, plina cu piersici. Hmmm... delicioasa senzatie!!   Acest gel de dus imi place!! Incat acum nu mai am aceasta nehotarare atunci cand vine vorba de alegerea gelului de dus, el este primul pe lista mea!

  Gelul de dus crema cu piersica si avocado este mai lichid decat gelurile de dus obisnuite, face o spuma delicata, lasand pielea hidratata si revigorata. Mirosul persista aprox. o ora sau doua, pentru mine nu este o problema caci astfel nu voi amesteca mirosurile atunci cand imi doresc sa port parfumul preferat.Capacul se deschide foarte usor.
   Eu va recomand sa incercati acest gel de dus, combinatia aromei de piersica si avocado este interesanta si cu siguranta simturile voastre vor fi rasfatate. Merita!


Ati folosit acest gel de dus?
Ce parere aveti?

Etichete: , ,