Lotiunea Tonica de la Pellamar- review


 Acum o saptamana si ceva v-am aratat ca am primit doua produse de la Pellamar spre testare. Am fost extrem de incantata cand le-am primit, acesta fiind prima data cand incerc produse de la acest brand.
   Eu mi-am ales lotiunea tonica si gel peeling.


   Astazi o sa va vorbesc despre Lotiunea Tonica de la Pellamar. Este prima data cand incerc o lotiune tonica, pana acum am fugit de ea, nu stiu de ce, dar de data aceasta m-am hotarat si am ales-o.


  Primul lucru care m-a impresionat la acest produs pana sa il testez a fost ambalajul, atat de elegant, din sticla mata cu un capac de silicon care te atrage mai ceva ca un magnet. Sistemul de dozare este perfect, nu risipim niciun gram de produs.


  Imi place la nebunie la acest produs faptul ca nu are miros. Eu prefer produsele care nu contin parfum, ma deranjeaza.
  Folosesc lotiunea in fiecare seara si dimineata desi sunt cam lenesa dimineata, Prima data cand am incercat-o am avut o senzatie super, tenul meu s-a simtit extrem de rasfatat, pielea era mai catifelata ,revigorata si toate impuritatile de pe ten au disparut, lucrul acesta vazandu-se pe discheta demachianta.
  Este potrivita pentru toate tipurile de piele, nu contine alcool sau parabeni.
  Cantitatea sa 100 ml.



  In concluzie Lotiunea Tonica de la Pellamar, merita cumparata, tenul nostru fiind mai catifelat, mai curat si mai revigorat. In zilele ce urmeaza mi-am propus sa comand si o crema din aceiasi gama pentru efecte mai surprinzatoare. Sincer, nu m-am asteptat ca acest produs sa-mi fie pe plac si sa ma faca sa-l folosesc zilnic.
    Vi-l recomand cu drag!


Ce parere aveti?
Ati incercat acest produs?



Etichete: , ,