Luciu de buze Maybelline New York ColorSensational- review


   Astazi mi-am pus in gand sa va povestesc cate ceva despre luciuri de buze.

   De prin liceu folosesc cosmetice, inca de pe atunci eram in pas cu moda, sa zic asa, imi placea la nebunie sa-mi cumpar cosmetice, care mai de care mai diferite, culori diverse, firme diverse. Bineinteles, atunci fiind mai mica, acum vreo 6-7 ani nu aveam eu atat de multe cunostinte despre make-up, ce produse sunt de calitate, ce culori mi se potrivesc. Nu aveam gusturile bine fixate, sa zic asa. Ce-i drept imi luam cosmetice mai mult de la Avon sau Oriflame, caci aveam colege ce erau reprezentante si mi se parea fain sa stau sa rasfoiesc catalogul in timpul orelor plictisitoare, sa dau comanda si aceasta sa vina rapid direct la mine in geanta.
   Acum am mai crescut, am reusit sa-mi gasesc nuantele care imi plac, care imi scot in evidenta trasaturile, stiu ce doresc de la un produs, nu doar sa mi-l iau si sa stea degeaba in portfard. Nu!
Inainte luam tot ce mi se parea frumos chiar daca il mai aveam luat ;)). Acum iau doar produse de care am nevoie si care imi plac la nebunie. Atunci nu citeam pe bloguri pareri despre produse, nici nu aveam habar ca exista asa ceva, acum am invatat sa citesc despre fiecare produs pe care mi-l doresc pe mai multe pagini, bloguri pentru a-mi face o parere, daca merita sau nu.

   Deja m-am lungit la vorba asa ca incep prin a va spune problema mea cu alergiile si sa mai spun si cateva lucruri de care sigur nu stiati despre luciul de buze.

  V-am mai spus intr-o postare despre o ploblema de-a mea. Mai exact, prin clasa a 10 a, intr-o excursie m-am facut eu frumoasa, m-am dat cu luciu de buze, dar ce sa vezi?! Dupa cateva minute am avut o reactie destul de urata, mai exact o alergie care se manifesta intr-un mod dureros atat fizic cat si psihic. Buzele mi s-au umflat, au aparut mici bubite pe suprafata lor si pe pielea de deasupra buzei superioare, care ma mancau ingrozitor de tare. De atunci mi s-a declansat ceva in organism caci la fiecare luciu de buze sau ruj aveam alergie. O perioada de timp evitam sa-mi cumpar luciuri si rujuri de teama acestor alergii.
  Acum mi-a trecut, sper sa nu mai am vreodata astfel de alergii.

  Am obeservat ca mi-au trecut, luandu-mi inima in dinti si testand diferite rujuri sau luciuri de buze de la mai multe branduri.
   Astazi o sa va vorbesc despre Luciu de buze Maybelline ColorSensational, pe care mi l-am comandat de pe Aoro.ro, sunt o multime de produse bune, de la brand-uri cunoscute, la preturi destul de accesibile. In curand o sa mai plasez o comanda.


Pana sa incep sa va spun parerea mea despre luciul de buze o sa va spun cum a aparut si care a fost scopul sau inca de pe vremea bunicii.

  Stiati ca: Primul lipgloss a fost facut pentru cinematografie? Da! Max Factor a fost initiatorul luciului de buze si a altor produse destinate make-up-ului profesional. In 1930 Max Factor a lansat luciul de buze care era destinat doar actorilor si era folosit pentru a completa tenul de portelan obtinut prin make-up profesional.

  Acum am aflat si eu ca luciul de buze initial a fost facut pentru actori! Hmm... nu prea e corect! ;))

  Doi ani mai tarziu s-a lansat primiul luciu de buze destinat publicului larg. Scopul luciului de buze era de a da o stralucire impecabila, ca de oglinda buzelor, astfel incat actorii sa dea foarte bine pe camera. Doi ani mai tarziu, s-a lansat primul luciu de buze destinat publicului larg. Se numea X-Rated si a avut un succes atat de mare incat a fost produs cu succes si folosit de femeile din lumea intreaga pana in 2003. Incetul cu incetul insa, luciul de buze nu a mai fost un produs destinat actorilor si nici unul strict destinat stralucirii buzelor. In 1973 a fost creeat primul luciu de buze aromat, destinat fetitelor si adolescentelor: Lip Smacker de la Bonne Bell. Avea aroma de capsuni si a fost si este pana in prezent unul dintre cele mai cumparate lip gloss-uri in Statele Unite.

  Azi, luciul de buze a evoluat extraordinar, fiind unul dintre cele mai inovative produse de pe piata makeup-ului. Luciul simplu se foloseste in general de unul singur pentru un look natural sau peste un ruj mat, pentru a-i da stralucire.

  Pun pariu ca nu stiati aceste lucruri, nici eu nu le stiam, foarte interesant, chiar nu stiam ca a fost facut initial pentru actori.

  Ei, daca tot v-am povestit despre luciul de buze, cand si de ce a aparut, acum o sa va spun ce semnifica luciul de buze pentru mine.

  Cum v-am mai spus, luciul de buze a fost nelipsit din geanta mea de cativa ani buni, chiar si in perioada aceea cu alergiile, il tineam in geanta, doar sa stiu eu ca e acolo.

  Astazi pot sa va spun ca am in fiecare geanta cate un ruj si un luciu de buze. Rujurile le folosesc mai ales cand am o ocazie speciala si vreau sa ies in evidenta. Luciul de buze il folosesc mult mai des.

  Acum am o noua obesesie. Luciu de buze Maybelline New York Colorsensational, care este absolut demential. Eu mi-am luat nuanta Pink Shok insa il puteti gasi pe site mai multe nuante.



   Este un roz super delicios, stiti ca am o slabiciune pentru rujurile si luciurile roz asa ca nu am rezistat. Aceasta nuanta arata foarte bine pe buze, nu este foarte strident, ceea ce e foarte bine, caci nu vreau sa arat ca o pitipoanca ;)), rezista cateva ore, se putea si mai bine dar acest lucru nu ma deranjeaza, imi fac timp si sa imi aplic inca un strat atunci cand culoarea s-a mai diminuat. Aplicatorul este obisnuit, ca al majoritati luciurilor de buze, ne permite aplicarea precisa a produsului, asa ca oricat de neindemanatice am fi, nu exista nicio sansa sa ne murdarim. Buzele capata o stralucire intensa si sunt foarte hidratate chiar si dupa ce culoarea s-a dus.
    Ambalajul este foarte chic, perfect pentru o doamna, il putem lua cu noi oriunde fara sa ne incomodeze.    Are un miros dulce.




In aceasta poza am purtat luciul de buze:



  Pretul sau a fost 25 lei. Este un pret foarte bun, culoarea este intensa (nu stridenta), rezista binisor pe buze asa ca eu nu vad niciun motiv pentru a nu-l cumpara, in plus daca il aplicam peste rujul preferat, acesta rezista mult mai mult!
   Eu vi-l recomand cu drag, merita sa-l achzitionati la acest pret. Eu de cand l-am cumparat il folosesc tot timpul. Dupa terminare cu siguranta mi-l voi recumpara.

  Despre mai multe produse Maybelline New York puteti intra pe site-ul oficial.

Voi ati folosit acest produs?
Ce parere aveti?

Etichete: ,