Parfumul ne uneste


   V-am mai spus intr-o postare anterioara despre parfumuri. De ce le folosesc, cand le folosesc si ce reprezinta ele pentru mine.

    Sunt de parere ca parfumul ne defineste, ne caracterizeaza. Parfumul folosit intr-o zi anume ne tradeaza intentiile si starea de spirit. Fiecare parfum pe care il avem scoate in evidenta ceea ce vrem sa transmitem.
    Iubesc parfumurile. Atat pentru mine cat si pentru sotul meu. Un parfum ne leaga, simtind aroma parfumului preferat in alta parte acesta ne va duce cu gandul la persoana iubita, la senzatiile traite si sentimentele pe care le avem. Suntem legati si uniti de sentimentele amintite de parfumul respectiv.

   Sotul meu este destul de pretentios, atat la imbracaminte, incaltaminte cat si pentru parfumuri. Nu poarta orice fel de parfum, luat din colt de strada. Nu! De aceea am ales un parfum original pe care sa il daruiesc, nu pentru ca e o ocazie speciala ci pur si simplu sa-l rafat.
  Am ales un parfum pentru barbati care sa-l scoata in evidenta, sa atraga priviri, sa exprime forta si putere, sa-l defineasca. Un barbat puternic este definit atat de aspect, de personalitate, de gesturi cat si de gusturile sale in materie de parfumuri. Stiu ce-i place, si ce imi place mie. Imi doresc ca puterea sa si persoanlitatea sa sa fie bine definita de al sau parfum, sa-mi trezeasca amintiri si senzatii ce doar noi doi le stim. Imi doresc ca orice ar purta din punct de vedere vestimentar, acest parfum sa-l scoata in evidenta! De aceea am ales un parfum mai dulce si mai intens, mai putin aromat. Notele sunt smirnă, ambră, vetiver, lemn de agar-agar și labdanum. Este vorba de parfumul  Calvin Klein Euphoria Intense.
  Am ales sa-l cumpar de Online Parfum.ro.



   Pe langa notele sale ce trezesc senzatii de neuitat, flaconul parfumului este atat de perfect, denota mister, asta m-a atras. Cu siguranta un parfum cu asemenea ambalaj va reusi sa-l scoata din anonimat, sa intoarca priviri, sa ma faca sa-l iubesc si mai mult!



Si nu uitati parfumul purtat ne reprezinta!