Ruj L'oreal Caresse- review


   Acum ceva timp am primit de la ProduseCosmetice.ro cateva produse spre testare. Despre unul dintre ele v-am vorbit AICI, acum a venit randul celui de-al doilea.

  Este vorba de rujul L'oreal Caresse, nuanta  202 Impulsive Fuchsia. Stiti bine ca iubesc toate nuantele de roz.


  Si acesta m-a fermecat din prima, desi m-am mai uitat pe site, sunt o multime de produse de calitate, de la diferite branduri cu preturi mai mult decat accesibile.

  Nu am avut niciodata un ruj sau orice produs de la L'oreal asa ca de data aceasta am profitat de ocazie.
  M-a impresionat mult design-ul, este foarte elegant, e transparent, foarte simplu prin care putem vedea nuanta exacta a rujului. Nu m-am inselat deloc atunci cand am ales aceasta nuanta, este exact ca pe capac, nici mai inchisa nici mai deschisa, e perfecta!


  Cand aplicam rujul, acesta aluneca delicat pe buze, acestea fiind mai catifelate si mai moi. Eu nu am mai intalnit un astfel de ruj, care sa alunece atat de usor pe buze. Nuanta este foarte intensa. Singurul minus pe care l-am gasit este ca, din pacate, culoarea nu rezista mai mult de 2-3 ore, timp in care am mancat si baut. Insa pentru mine nu e o problema, imi pot reimprospata rapid culoarea cu o singura aplicare.
  Am observat ca desi culoarea nu mai este atat de intensa, buzele mele au ramas la fel de moi si catifelate.

  Iar de curand am facut un test, dupa ce am aplicat rujul, m-am dat cu un luciu de buze, am fost uimita de cat de mult a rezistat culoarea. M-am dat cam pe la ora 8 seara, apoi pe tot parcursul noptii am reaplicat luciul de buze ( ruj nu ), desi luciul s-a sters culoarea rujului a ramas pe buze pana a doua zi. Asta da rezistenta, eu am fost uimita!



   Este un ruj bun, culoare este intensa, buzele sunt mai moi. Asa ca DA! Merita cumparat! Il puteti gasi acum pe site la pretul de 37,9 lei.


Ce parere aveti? 
Ati folosit acest ruj pana acum?

Etichete: , , , ,