Sheinside o noua mega-reducere!


   Cei de la Sheinside revin in forta. De data aceasta au o mega  reducere pentru rochii.
  Big sale for sexy bodycon and v-neck dresses for you.

They will absolutely make you stunning!


$3 OFF OVER $30
$6 OFF OVER $50
$12 OFF OVER $80

Ends:Sep/19

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

  Cred ca fiecare dintre noi are cel putin o petrecere, nunta la care trebuie sa asistam. Asa ca nu poutem trece neobservate, asa-i?

  Eu am aruncat o privire pe site, la rochiile ce au reduceri si sunt dementiale. Zau ca nu ma pot decide, dar cele pe care o sa vi le arat mi-au furat inima instantaneu!

  Fetelor, trebuie sa fim frumoase, elegante, in niciun caz nu trebuie sa trecem neobservate, vrem sa intoarcem priviri, sa fim admirate. Asa ca, haineti sa nu mai stam pe ganduri si la discutie si sa vedem ce ne ofera cei de la Sheinside!

   Prima rochie care mi-a furat ochii a fost rochita neagra cu spatele gol. E perfecta pentru o petrecere, imi place ca are spatele gol si nu are decolteu in fata. Decolteul, daca ar fi existat ar fi facut-o vulgara, insa asa e superba!!


  Dupa cum ati vazut, imi place albastrul si nu am renuntat nici de aceasta data sa-mia runc privirea la o rochie de aceasat culoare. Asa ca am ales aceasta rochie albastra. O pot purta atat la o petrecere cat si la o plimbare cu sotul. Imi place mult!




Ce parere aveti de alegerile mele?
Voi ce ati ales?