Tratament Uniq One Revlon- review


  Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre un produs dedicat parului cumparat de curand. L-am testat si acum o sa va spun parerea mea despre el.

   Pentru inceput o sa va spun prin ce schimbari a trecut parul meu de-a lungul timpului.

   De cand ma stiu folosesc placa de par, cel putin prin liceu nu era zi sa nu o folosesc si marea mea greseala a mea a fost pe langa faptul ca foloseam placa zilnica,  nu foloseam absolut niciun produs pentru protectie termica, lucru care s-a vazut in timp.  Si ca sa fiu in pas cu moda mi-am vopsit si parul, lucru pe care acum il regret, mi-am stricat firul de par. Acum incerc sa-l fac sa-si revina. M-am mai desteptat putin, acum de cate ori folosesc placa de par, il protejez cu un produs pentru protectie termica.

   Si pentru a-l face sa redevina ce a fost, sa am parul stralucitor, sanatos si fara fire despicate chiar daca il tund regulat, folosesc masti de par, tratamente, sampoane dedicate parului uscat. Desi folosesc aceste produse parul meu nu a reusit sa-si revina in totalitate, sa fie mai moale si mai stralucitor, inca sunt in cautarea unui produs care sa ma multumeasca pe deplin atat pe mine cat si parul meu.

   Pentru a-l face mai moale si stralucitor folosesc ulei pentru par, se vede diferenta, totusi frumusetea nu rezista atat de mult, o zi,  insa eu de la un produs imi doresc mai mult.

  Acum ca v-am spus ce probleme am intampinat cu parul meu si ce imi doresc de la un produs, am sa va spun ce mi-am cumparat de pe Aoro.ro in comanda pe care v-am arata-o saptamanile trecute.

   Este vorba de un tratament pentru par, mai exact Tratamentul Uniq One Revlon. Am cautat ceva care sa reuseasca sa-mi faca parul mai frumos, m-am ghidat in primul rand dupa parerile citite. Si ce sa vedeti, erau ceva pareri pe site care m-au convins, toate, absolut toate fetele care l-au folosit il recomandau si m-am gandit sa-i acord o sansa.
Pentru a nu da gres si pentru a reusi sa-mi dau eu singura seama de ce face produsul am hotarat sa iau doua mostre, apoi daca o sa-mi placa am sa-l achzitionez la pret intreg.



   Cred ca toata lumea a auzit de acest brand Revlon. Eu recunosc, am doar un singur produs, un luciu de buze pe care l-am cumparat in peripada aceea cand faceam alergie la orice produs, insa cumparand luciul lor de buze nu am avut nicio problema. Asta imi da incredere sa cumpar produsele lor.

  Revlon este un brand american ce comercializeaza produse cosmetice dar si parfumuri de calitate premium. In timpul Marii Depresiuni au inceput fabricarea lacului de unghii si a rujului. In 1973 a creat parfumul Jontue care a facut furori in SUA.

  Acest brand  creat controverse, unii spun ca sunt bune produsele, altii spun ca nu sunt bune. Oricum ar fi acestia incaseaza milarde de dolari anual. Si stiti cum e, orice marca de produse are pareri si pro si contra, niciodata nu va fi toata lumea multumita, tot ceea ce trebuie sa facem este sa incercam produsele apoi sa ne dam o parere, la urma urmei, fiecare are gusturile sale, tenul are particularitatile lui, iar parul la fel.

 Tratamentul Uniq One Revlon promite cam toate lucurile pe care mi le doresc eu.
 Este tratamentul de par care ofera cele 10 beneficii de care are nevoie parul nostru.


























            Mai exact:
    Utilizare: Se aplica pe parul umed sau uscat fara a fi nevoie de clatire.




    Eu l-am folosit atat pe parul umed cat si pe parul uscat. Dupa spalare am lasat parul sa se usuce natural, nu de tot, ci cat sa nu fie foarte ud apoi am aplicat tratamentul. Parul a capatat pe loc un miros demential, delicios. Miroase intradevar a cocos si vanilie, acesta rezista pana la urmatoarea spalare. Mie una imi place la nebunie, e dulce, e parfumul meu preferat intalnit la un produs de acest gen pana acum.
   Pe langa mirosul sau, am observat ca parul se descurca mai usor, pieptanarea fiind mai usoara, nu am mai fost trasa deloc de par de pieptene. Am aceasta problema, parul se incurca foarte repede, dar am scapat folosind acest produs.
    Pot sa va spun ca parul meu are obiceiul de a se ondula, dar de data aceasta nu a mai fost asa, a fost aproape drept, lucru care imi place la nebunie, urasc sa am parul ondulat dupa spalare. Nefiind ondulat, intinderea parului cu placa a fost mai usoara si mai rapida.
   Cat despre volum nu pot spune ca a facut ceva, mie nu mi-a dat volum, pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, parul meu are suficient volum si nu as avea nevoie de ceva in plus.
   Pe langa faptul ca parul a fost foarte putin ondulat si l-am intins mai repede, am observat ca placa mea de par da rezultate mai vizibile, parul este intins perfect si rezista mai mult timp, lucru care inainte nu era deloc asa. Sunt super incantata!
    Faptul ca ofera protectie termica este un mare plus, astfel nu mai este necesara aplicarea unui produs dedicat exclusiv protectiei termice.
   Dupa folosire parul este mai catifelat si capata o stralucire frumoasa, naturala.

 Trebuie sa mentionez ca eu l-am aplicat si seara dupa ce parul meu s-a uscat putin insa si a doua zi inainte de a-l intinde si a-l aranja si nu mi s-a ingrasat deloc.

    Despre produsele Revlon puteti citi pe site-ul oficial.

    Acum ca v-am spus parerea mea care se potriveste perfect cu descrierea produsului nu-mi ramane decat sa va sfatuiesc sa vi-l cumparati. Chiar merita! Eu mi-l voi cumpara in varianta full-size, este produsul perfect pentru parul meu.

Ati folosit acest produs? 
Ce parere aveti?

Etichete: , ,