Tratament intensiv pentru calcaie Geroccosen- review



   Acum ca a venit toamna, corpul meu resimte asta.
   Mainile si picioarele mele au nevoie de mai multa atentie.

   Astazi vreau sa va vorbesc despre o crema pentru calcaie. Intotdeauna am avut probleme cu ele, insa in aceasta perioada problemele sunt mai deranjante si mai mari. Nu am calcaiele crapate, insa sunt putin cam aspre. Nu reusesc sa le fac fine si catifelate cu nicun chip.

  Asa ca am decis sa incerc Tratamentul intensiv pentru calcaie de la Geroccosen.



   Imi place si nu-mi place in acelasi timp.

  Imi place in primul rand mirosul, este placut si subtil, nu este un miros deranjant sau puternic. Textura sa este cremoasa. Nu este necesar sa aplicam mult produs pentru a obtine efectul dorit. Intradevar, efectul este unul bun dupa aplicare, 3-4 ore, calcaiele sunt catifelate, fara aspectul acela neingrijit si aspru. Mi-ar fi placut ca efectul sau sa dureze ceva mai mult de 4 ore, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat.
  In cazul in care aplicati mai multa crema s-ar putea ca aceasta sa nu fie absorbita si o sa va simiti picioarele putin lipicioase, asa ca trebuie sa aveti grija la dozarea cremei, trebuie sa aplicati exact cat este necesar calcaielor voastre, nici mai mult nici mai putin.
  Capacul se deschide foarte usor. Eu o folosesc in fiecare seara de cand am primit-o si imi place.




  Per total este o crema buna, ar fi fost si mai buna daca efectul de catifelare ar dura mai mult, pretul este de 20 lei. Puteti arunca o privire pe site Gerocossen, veti gasi multe produse pentru orice problema.

Ati incercat acest produs? 
Ce parere aveti?

Etichete: ,