Caravana frumusetii: frumusete pentru tine!


    Cred ca ati vazut si ati citit despre nebunia aceasta frumoasa provocata de Caravana Frumusetii, nu?




In cazul in care nu ati vazut o sa va spun eu. Caravana frumusetii revine cu forte proaspete si cu multe surprize si branduri noi: Schwarzkopf Professional si Macadamia Natural Oil.


   Eternal Beauty este unul dintre principalii importatori de produse cosmetice profesionale din Romania. Infiintata in 1996, compania este prezenta in mai mult de 2.500 de saloane de infrumusetare din Romania prin brandurile: Schwarzkopf Professional, Macadamia Natural Oil, Indola, Makeup Factory, Olos, Thuya, Moser, Wahl, Tana Cosmetics, BaByliss Pro, Jaguar, Olivia Garden si AGV Group.

   In 2013 Caravana Frumusetiiā„¢ a calatorit 3.500 de km, prin 7 orase, unde 12 traineri au sustinut 28 de seminarii in fata a 2.500 de profesionisti din domeniul beauty.

    Cateva poze din 2013.


















In acest an va puteti intalni in:

06 octombrie - Arad - Hotel Continetal
08 octombrie - Hunedoara - Hotel Rusca
13 octombrie - Constanta - Hotel Malibu
15 octombrie - Brasov - Hotel Kronwell
27 octombrie - Cluj Napoca - Grand Hotel Napoca
29 octombrie - Oradea - Doubletree by Hilton
3 noiembrie - Iasi - Hotel Unirea
5 noiembrie - Galati - Restaurant Havana
17 noiembrie - Craiova - Hotel Europeca
19 noiembrie - Pitesti - Hotel Ramada


Conceptul: 5 seminarii de beauty sustinute de traineri internationali, o singura locatie in fiecare oras.

   Descopera trendul Essential Looks 2014 toamna/iarna de la ambasadorii Schwarzkopf Professional, intr-un seminar plin de culoare, naturalete si inspiratie. 



   Uleiul de Macadamia este considerat cel mai bun agent de reparare a firului de par puternic deteriorat si, impreuna cu uleiul de argan, face ca produsele Macadamia Natural Oil sa fie cele mai ravnite produse de ingrijire a parului din lume, preferate de vedetele de la Hollywood.



  Caravana Frumusetiiā„¢ va prezenta cele mai noi trenduri in hairstyling si culoare - Street Style Colection 2014 by INDOLA.



  THUYA iti ofera solutia pentru o manichiura/pedichiura perfecta, deoarece ofera produse profesionale care acopera toate cerintele acestui domeniu - gel, acril, lac semipermanent, tratamente maini/picioare.



  Afla de la Make-up artistii nostri care sunt ultimele noutati in materie de produse profesionale pentru make-up - MAKEUPFACTORY dar si ce culori se poarta in aceasta toamna.



  OLOS este un brand revolutionar in cosmetica, avand produse profesionale cu extracte naturale, fara parabeni si parafina. Asigura pielii clientului tau nu doar frumusete ci si sanatate. 



     Seminariile incep la ora 10.00 iar intrarea este LIBERA.

   Doresti sa  fii model si sa beneficiezi de o schimbare GRATUITA de look? Lasa un mesaj privat pe pagina de facebook Caravana frumusetii.

Super, nu?

Etichete: