Dipliner, Flormar - review


  Astazi o sa va vorbesc despre un tus de ochi care este preferatul meu in momentul de fata.

  Este vorba de Dipliner-ul Flormar. Este negru si mi se potriveste de minune.



  Imi place la nebunie sa folosesc tusul de ochi, consider ca se potriveste oricarui tip de make-up, fie el de zi sau de seara, elegant sau casual. Cred ca pune un accent frumos pe ochi, ii scoate in evidenta, iar cu folosirea doar a unui tus de ochi si un rimel putem iesi din orice situatie, oricat de grabite am fi.



  Chiar daca imi place mult sa-l folosesc, sunt neindemanatica la trasarea coditei. Nu gasesc nicio metoda de trasare, poate sa fie cea mai cea pensula caci eu tot o gresesc! Parca inainte eram mai priceputa, dar in ultimul timp nu mai reusesc deloc sa trasez codita bine.

  Acest tus este printre cele mai bune incercate de mine, daca nu chiar cel mai bun! Culoarea e intensa, nu se scurge, se usuca repede; incat dupa terminarea aplicarii nu e nevoie sa asteptam pentru a se usca si nu veti avea nicio sansa sa va murdariti. Rezista in jur de 6-8 ore, fara a se intinde, ramane intact, este rezistent la apa

  Pensula dipliner-ului este perfecta, incat putem trasa o linie atat subtire cat si mai groasa fara sa gresim. Pretul sau este in jur de 20 lei, un pret care mie mi se pare accesibil.



  Se demachiaza destul de usor, totusi trebuie insistat daca nu doriti ca linia genelor sa ramana putin neagra, eu il indepartez cu lotiune micelara si nu am probleme.


  Este un tus de ochi bun, eu mi-l voi recumpara dupa terminare, pretul sau fiind foarte bun pentru ceea ce face. Vi-l recomand cu drag!

Voi l-ati incercat?

Etichete: ,