Lac de unghii Sugar, Gabriella Salvete- review



   Cand am plasat ultima comanda pe Aoro, mi-am luat o oja extrem de faina, am asteptat-o cu mare nerbadare. Initial crezusem ca va fi genul acela de oja texturata, care e in voga acum, insa nu a fost asa, e alt stil, cu glitter, dar la fel de faina.


  De cand am blogul mi-a placut sa va arat manichiuri, desi nu au fost extravagante sau mai stiu eu cum, mai mult mi-am dorit sa va arat nuantele si sa va spun cam cum se comporta ele pe unghiile mele. Imi plac nespus de mult unghiile naturale, motiv pentru care nu am ales unghiile cu gel, nu sunt genul meu.
  Chiar daca ma pot lauda cu unghii cat de cat frumoase ( se exfoliaza destul de des, insa incerc sa am grija de ele ), nu reusesc sa fac modele din acelea care ies din comun. Imi plac la nebunie, arata senzational insa nu am talentul de a le face si mai ales rabdarea necesara! Da!! Rabdarea nu este punctul meu forte! Vreau ca oja sa se usuce pe unghii intantaneu ( lucru care nu prea este posibil ), si gasesc intotdeauna ceva de facut; ba parul imi sta pe fata, ba tricoul nu e asezat bine, ba am vazut ceva praf pe masuta ;)) Oare doar eu sunt asa? Doar eu am problema asta?

   Ati vazut ca aleg intodeauna manichiuri intr-o singura culoare, sau daca aleg sa fac un model, va fi foarte simplu si rapid. Am momente cand imi plac mai mult culorile inchise, altele cand imi plac cele deschise, totul depinde de stare. Starea are un rol important pentru mine atunci cand aleg culoarea unei oje.

   Totusi in ultimul timp am observat ca folosesc mai mult oje de culoare inchisa. In mod special albastrul! Nu stiu de ce, dar imi transmite o stare de bine, de liniste.

   Tocmai de aceea am ales o oja tot de culoare albastra. Desi erau mult mai multe nuante pe pagina, aceasta mi-a atras mie atentia si mi-a furat inima instantaneu.

  Este vorba de un lac de unghii colorat, mai exact  Lac de unghii Gabriella Salvete in nuanta Galaxy.



  Pretul sau a fost 25 lei. In general nu dau atatia banuti pe o oja, dar aceasta chiar si-a meritat banii! Mi-a placut tot la ea, incepand de la nuanta pana la textura.

  Dupa cum puteti vedea in poze am unghiile mai micute, le-am taiat caci mi se exfoliase si se rupeau la varfuri, lucru care nu mi-a placut prea mult fiindca nu am putut pune in evidenta atat de bine oja. Dar cu siguranta pe unghii mai mari va arata si mai bine!

  Brandul Gabriella Salvete nu imi suna cunoscut, motiv pentru care nu am avut nicio oja sau alt produs de la el, aceasta oja este prima achizitie de care sunt extrem de multumita. Acest brand este din Republica Ceha, este unul de cosmetice iar astazi produsele cosmetice decorative de la acest brand au devenit foarte cunoscute in tara de origine si de asemenea si in strainatate.
  Brandul Gabriella Salvete include atat lacuri de unghii cat si alte produse pentru ingrijirea unghiilor, dar si produse cosmetice ce includ farduri de ochi, cosmetice pentru fata si  buze. Imbina calitatea cu cele mai noi tendinte in domeniul cosmeticei decorative, dar in acelasi timp avand un pret foarte accesibil.

   Despre aceasta oja am doar cuvinte de lauda. Desi e putin mai scumpa decat dau eu bani in general pe oje, va sun drept ca isi merita banii!
  Culoarea e divina, un albastru inchis. Eu am aplicat doua straturi pentru a defini mai bine culoarea, intr-un singur strat este mai stearsa. Pe unghii arata superb, chiar ca o galaxie, asa cum se numeste si nuanta ojei, parca planetele se joaca pe unghiile mele.



  Stiti ca in general la mine nu prea rezista oja pe unghii, stau poate prea mult cu mainile in apa sau am eu o problema la unghii! Zau ca nu stiu! De exemplu am folosit o oja, acum m-am dat, in 5-6 ore a sarit. Aceeasi oja despre care am citit pe alt blog ca rezista in jur de 5 zile. Ziceti voi! O oja rezista cam o zi pe unghiile mele.
  Ei bine, aceasta oja a rezistat 2 zile si jumatate in conditiile in care am facut destule treburi si am stat cu mainile prin apa. Daca la mine a rezistat 2 zile si ceva, la voi s-ar putea sa reziste mai mult ( cu siguranta ). I-am dat-o si surorii mele iar la ea a rezistat 5 zile! Deci MERITA!









































  Ca orice oja cu glitter se sterge putin mai greu. Eu am aplicat pe o discheta demachianta acetona apoi am sters, culoarea se ia, insa particulele acelea argintii raman asa ca trebuie insistat.


  Mie mi-a placut aceasta oja, mult de tot. Intentionez ca in urmatoarea comanda sa imi mai iau inca una, pe mov. Isi merita din plin banutii. Va recomand sa o incercati, veti fi super incantate!




Ce parere aveti?

Etichete: , , ,