Luciul de buze Flormar- review

   

    Ieri v-am vorbit despre rimelului rezistent la apa de la Flormar. Astazi o sa va vorbesc tot despre un produs Flormar.
   Este vorba de Luciul de buze Flormar in nuanta L407. Desi la inceput am fost putin dezamagita ca am primit nuanta aceasta,pentru ca eu in general nu folosesc nuante de rosu pe buze, mereu am avut impresia ca arat ridicol.



   Dar daca tot l-am primit a zis sa-i dau o sansa, si mi-a placut. Este un rosu intens insa nu prea strident.          Desi credeam ca nuantele acestea de rosu pe mine nu ma avantajeaza, nu a fost  asa, chiar imi sta bine! ( cat de modesta sunt ). 
   Consider ca, in cazul in care alegem sa purtam rosu pe buze, cea mai buna alegere pentru machiajul ochilor este un machiaj natural, simplu fara prea multa culoare, si asa am ales sa-l port si eu.
   Inca de cand l-am deschis mi-a placut ce am vazut, de la culoarea rosie absolut delicioasa si pana la aplicatorul sau. Aplicatorul acestui luciu de buze este diferit de ce am vazut eu pana acum, nu are forma aceea obisnuita ci este putin plata, lucru care ne permite sa aplicam produsul cu mai multa usurinta si precizie chiar si pe conturul buzelor, fara a risca sa ne murdarim.





   Are un luciu frumos, dar care treptat, treptat se duce, mai ales daca mancam sau bem. Totusi, chiar daca luciul se ia, culoarea sa ramane pe buze. Da! si e o culoare atat de dulce si frumoasa care rezista cateva ore pe buze, in jur de 4-5. Trebuie sa va spun ca nu am reusit sa prind in poze exact rosul acela frumos ci mai mult arata a roz, dar in realitate e mult mai faina culoarea.

  Are un miros placut, usor dulce, a cirese, ma duce cu gandul la inceputul verii...



  Desi la inceput nu am fost bucuroasa ca am primit aceasta nuanta, acum imi pare tare bine, este primul meu luciu de buze in aceasta nuanta si va garantez ca il voi purta foarte de des.

Va recomand cu drag sa-l incercati si voi!


Ati incercat acest produs?

Etichete: ,