Oriflame- frumusete la tine acasa



    Astazi o sa va vorbesc despre cosmeticele Oriflame. Particip la un concurs, si sper sa va fie de folos acest articol.

   Nu cred ca este cineva care sa nu fi auzit de Oriflame. Este imposibil! Sunt recunoscute peste tot cosmeticele lor ca fiind de calitate si cu preturi foarte bune.



   Am ceva timp de cand am auzit de ei, am cumparat de la ei si chiar am fost reprezentant. De prin liceu cochetam cu produsele lor, aveam colege in clasa reprezentante atat la Oriflame cat si Avon, plasam comenzi la ambele, insa produse de suflet erau cele de la Oriflame.

   Intotdeauna cataloagele lor au fost si sunt foarte faine, produsele bine asezate in pagina, ordonat si clar. Mai mare dragul sa le rasfoiesc si nu era chip sa inapoiez vreun catalog fara a plasa o comanda generoasa. Nu ma pot abtine cand vad lucruri de calitate.

   Ce imi place la produsele Oriflame?

  Pai.... totul! Atat preturile, care sunt extrem ( dar extrem ) de accesibile pana la calitatea lor. Sincer, inca del a prima folosire a produselor am fost foarte incantata. Prima experienta cu produsele lor a fost cu un luciu de buze. Hmmm... sincer nu mai stiu cum se numeste, insa era roooz- roosu, parca a costat cam 7 lei dar il aveam tot timpul in geanta si nu era zi (ora) fara sa il aplic. Avea un miros delicios, a capsune, mai ca-mi venea sa-l mananc, si o culoare atat de intensa! Eiii, acum nu l-am mai vazut in catalog dar ramane " iubirea mea".


  Cand s-a lansat noua gama " The One " am incercat majoritatea produselor. Si mi-au placut la nebunieeee!!

  Sincer, prima oja care mi-a rezistat pe unghii mai mult de o zi, a fost din aceasta gama.  Oja in nuanta cappucino, m-a fermecat! o culoare atat de rafinata si cu un luciu intens! Cum v-am mai spus a rezistat cam 3 zile, o premiera pentru mine, caci orice oja foloseam rezista maxim o zi. Asa ca v-o recomand cu mare, mare drag!!



  Inca un produs care imi place este pudra The One. E pudra pe care o am mereu la mine, lasa un finish mat, dupa aplicare tenul meu nu mai luceste cam 4 ore, de aceea o folosesc chiar si fara a avea aplicat vreun fond de ten pe fata. In plus are si o oglinda, ceea ce o face si mai utila.




  Un balsam absolut demential de la Oriflame este Cutiuta cu minuni cu aroma de cocos! Wooow! E dementiala,o chestuiuta atat de mica care poate sa faca intradevar minuni! si nu exagerez, de la mirosul inexplicabil de delicos pana la efectul de hidratare intensa a buzelor. Pentru acesta perioada, cand vremea s-a racit si bate foarte tare vantul, e alegerea perfecta! Ce Baby Lips?!! Luati cutiuta cu minuni de la Oriflame, e perfecta!!



  Am mai incercat produse de la Oriflame, toate mi-au placut, insa ar trebui sa scriu o postare kilometrica pentru a va descrie foarte bine ce si cum m-au ajutat. Promit ca pe viitor o sa fac articole speciale pentru produsele incercate. Pana atunci va spun cam ce va recomand eu!

  Aaaaa.....era sa uit! Sunt cu capul in nori  Corectorul The One e super bun, acopera tare bine cearcanele ( eu nu prea am, insa sora mea il foloseste zilnic) si cosurile ( acestea sunt prezente la mine). Il folosesc de fiecare data cand ies din casa si nu am nicio grija ca tenul meu nu arata perfect. Asa ca trebuie cumparat!




 Cam atat am avut de spus de produsele Oriflame, merita, calitate si pret super accesibil!


Voi ce produse Orifalme ati folosit/ folositi?