Paleta de farduri profesionale Brische- review

 

   V-am aratat zilele trecute o noua comanda plasata pe Aoro. Mi-am luat exact ce aveam nevoie si 3 zile pana a sosit comanda am stat ca pe spini si cu ochii pe telefon caci poate, poate suna curierul.
  Am deschis coletul mai curioasa ca niciodata, am comandat cateva produse minunate. Dar trebuie sa recunosc cel mai asteptat produs a  fost cel despre care o sa va scriu astazi.

  Este vorba de Paleta farduri de ochi Briche. Nu am avut nicio paleta sau vreun alt produs de la acest brand si am fost curioasa sa o incerc, plus ca fost destul de ieftina. Ce-i drept am crezut ca fiind atat de ieftina nu va face mare lucru si voi fi dezamagita insa mi-am asumat acest risc. Si nu am gresit absolut deloc! Este o paleta de farduri de ochi profesionala. Suna bine, nu?



   Brandul Briche este o noutate pentru mine, asa cum v-am spus mai sus nu am avut niciun produs de la el, insa i-am acordat o sansa. Este un brand de origine spaniola ce contine o gama extrem de variata de produse. Atat pentru ingrijirea pielii, a parului cat si a corpului. Sunt produse de inslta calitate la preturi foarte accesibile.
  M-am documentat si am vazut ca printre produsele care au cucerit lumea a fost lacul de unghii cu efectul acela " de spart" , care imediat dupa lansare a devenit o moda.

   Deocamdata vreau sa va spun de ce am ales aceasta paleta. Desi eu vazusem alta paletuta pe site si am adaugat-o in cos de ceva timp, mi-am zis sa mai arunc o privire poate mi-a scapat ceva, si da! am ratat aceasta paletuta. Pe ultima suta de metri am adaugat-o in cos. Citisem pe un alt blog despre ea ca este foarte buna, am vazut si poze, era pe alta nuanta, pe albastru; era super faina si aceea, insa eu tot neincrezatoare am ramas. Nu credeam ca va fi atat de buna pentru acest pret.

  Eu de mica imi placea sa ma aranjez si sa-mi afc diferite make-upuri desi nu eram eu tare priceputa. De cand mi-am deschis blogul, am inceput sa citesc despre make-up, sa ma documentez, sa vizionez tutoriale. Nu sunt inca priceputa si nu cred ca voi fi as in make-up in viitorul apropiat, doar daca as face vreun curs ar fi posibil. Dar eu imi doresc sa reusesc sa realizez make-up-uri simple care sa-mi puna ochii in evidenta cu diferite farduri. Am ales aceasta paleta mai ales pentru pret, caci fiind destul de accesibila am crezut ca va fi o achizitie buna chiar si daca nu ar fi fost foarte pigmentata. Nu doresc sa dau foarte multi bani pe produse de make-up,ca ar fi mai simplu si mai accesibil sa folosesc produse mai ieftine pentru a ma invata , apoi pe parcurs, o data cu trecerea timpului si faptul ca voi prinde experienta imi voi permite sa-mi cumpar si produse mai scumpe.

  Dar desi nu am fost increzatoare in aceasta paleta, aceasta m-a uimit foarte mult. Este foarte de pigmentata! Este cea mai pigmentata paleta pe care o am eu.


  Mi-am ales paleta in nuante naturale, plus ca sunt perfecte pentru acest anotimp. E sezonul cand se poarta culorile simple, naturale dar totodata elegante. Intotdeauna mi-a placut sa ma machiez natural, consider ca naturaletea denota frumusete si rafinament.
   Dar  aceste culori, naturale pot fi purtate in orice anotimp, indiferent ca e toamna, vara, primavara sau iarna. In plus, pot fi folosite de oricine, indiferent de culoarea ochilor. Culorile neutre se potrivesc oricarei culori si implicit nu va fi necesar sa schimbam make-upul in functie de tinuta purtata.




   Despre aceasta paletuta am doar cuvinte de lauda! Este superba incepand de la designul cutiutei pana la pigmentarea culorilor.
   Este formata din 5 culori, toate neutre. Sunt farduri sidefate exceptie facand albul care este mat. Initial le-am testat pe mana pentru a vedea cum sunt, insa am fost dezamagita caci nu mi se pareau foarte pigmentate, asa ca am trecut la realizarea unui machiaj simplu caci muream de nerabdare. Ei bine! s-a schimbat situatia! Inca de cand am aplicat prima culoare s-a vazut diferenta, culoarea foarte intensa si bine pigmentata. O frumuseteeee!!






   Trebuie sa mentionez ca in aceste poze am facut machiajul fara a aplica vreun primer si culorile au fost extrem de frumoase. Se vede diferenta dintre un fard profesional ca aceasta paleta Brische si unul oarecare.
   Cineva spunea ca nu conteaza ce fard folosim, important este in primul rand primerul. Uite ca eu nu sunt de acord! Da, si primerul este important insa si paleta de culori folosita este la fel de importanta. Normal ca diferenta va fi observata atunci cand vom folosi o paleta de culori sterse, fara nicio prigmentare si o paleta de culori foarte pigmentate. Folosind si un primer bun dar si o paleta de culori pigmentate make-upul nostru va fi unul mai mult decat reusit chiar daca nu avem prea multa indemanare.

   Pastilele de fard sunt destul de mari, asa ca nu cred ca se vor consuma atat de repede chiar daca le-as folosi zilnic. Acest lucru este un mare plus! Nu sunt prafoase.



   Ambalajul este extrem de chic si elegant, perfect pentru o doamna sau domnisoara ce se respecta. Este dintr-un metal lucios negru si marginile cu auriu( se vede  ca nu am reusit sa-i fac o poza fara sa ma vad si eu in ea ;)) ). Interiorul este doar auriu. Prezinta o oglinda mare si un aplicator simplu.

   Desi ambalajul este foarte elegant, mi-as fi dorit sa aiba si o cutie speciala pentru a o putea o depozita. Trebuie sa avem grija pentru acs e poate sparge destul de usor daca nu suntem atente. Ambalajul fiind lucios se murdareste destul de repede.

   Pretul sau a fost de 24 lei.

  In pozele ce vi le voi arata, am realizat un machiaj simplu, pentru o zi obisnuita. Se poate purta atat la o plimbare cat si la o petrecere. Machiajul natural fiind intodeauna la moda. Chiar am primit laude pentru machiaj, totul datorandu-se paletei de farduri. Tinand cont de faptul ca nu am folosit niciun primer, culorile au fost intense si au rezistat cateva ore pe pleoapa fara a se intinde sau diminua culoarea.





  Am vazut pe site ca sunt paletute pe mai multe culori, verde si albastru. As vrea sa mi-o achizitionez si pe cea albastra si poate ca voi gasi si una pe mov.

Ce parere aveti?
Ati folosit vreun produs de la acest brand?

Etichete: , ,