Apa de melisa de la Elemental- review



   V-am vorbit saptamana trecuta despre Apa de trandafiri de la Elemental, si asa cum v-am promis am revenit si cu review-ul celuilat produs pentru a va afla cateva lucruri pe care nici eu nu le stiam pana in momentul in care nu l-am primit si m-am documentat.



    Sunt extrem de incantata ca am avut ocazia sa incerc cele doua produse, care impreuna au dat rezultate exceptionale si nu am niciun mortiv sa cred ca fiecare individual nu ar avea acelasi efect.
Spun asta pentru ca trebuie sa mentionez ca eu am folosit cele doua produse simultan.

   Si daca tot v-am tinut asa, pe jar, astazi o sa va vorbesc depre Apa de Melisa MAYAM.




   Daca despre apa de trandafiri am auzit si eram constienta ca e un produs bun, despre apa de melisa nici macar nu am auzit.

  Mai exact, apa de melisa sau roinita este un hidrolat cu efect antiage preventiv, curativ potrivit pentru orice tip de piele, mai ales pentru cel matur.

   Aceasta apa este obtinuta prin distilarea cu aburi a partilor aeriene ( frunze, flori ).

    Proprietati:

  Recomandari:



   Eu am folosit apa de melisa, la fel ca si cea de trandafiri, adica in starea sa, nu am amestecat-o in crema de fata. Dar, am decis ca de acum sa amestec si in compozitia cremei potrivita tenului meu.
   Eu o folosesc in fiecare dimineata, si de cand o am nu am lasat-o deoparte absolut deloc. Are un efect revigorant, tenul meu se simte mai fresh dupa aplicare, si cel mai important lucru este ca pielea mea ramane extrem de fina! Da, si aceasta apa imi lasa tenul frumos si netezit.

   Asa cum am spus mai sus am folosit in acelasi timp apa de melisa si apa de trandafiri, mai exact apa de melisa- dimineata si apa de trandafiri- seara. Impreuna au facut echipa buna, lasandu-mi tenul mai catifelat, hidratat, mai luminos si spre uimirea mea nu au mai aparut absolut deloc cosuri, ci dimpotriva, cele pe care le aveam au disparut.
  Gramajul sau este de 100 ml, l-am folosit doua saptamani zilnic si am consumat abia un sfert. O sticluta din aceasta o sa ma tina cam doua luni, zic eu.



  Nu contine alcool sau conservanti si se recomanda utilizarea sa in maxim 60 zile de la deschidere. Trebuie pastrat intr-un loc ferit de lumina, preferabil la frigider.

   O puteti gasi aici, la pretul de 12,50 lei. Un pret foarte accesibil tinand cont ca produsul ajunge cam doua luni, si mai ales pentru ca efectele sale sunt imediat vizibile. Dupa terminare cu siguranta o voi recumpara. Va recomand cu drag sa o incercati!

Voi ati incercat acest produs?
Ce parere aveti?

Etichete: , , ,