Crema de maini cu antioxivita si vitamina E- review   Stiti ca am primit saptamanile trecute cateva produse naturale de la Phenalex SRL. Cateva le-am testat eu si cateva vi le-am dat voua.


   Astazi o sa va vorbesc despre Crema de maini Beautiful Cosmetics cu antioxivita si vitamina E.   Pentru mine e indispensabila crema de maini, mai ales in sezonul acesta rece. De fapt mai toata perioada anului folosesc, mai putin vara. Stand destul de mult cu mainile in apa, vantul foarte rece, mainile mele au de suferit. Se crapa si sunt aspre, asa ca hidratarea este foarte necesara.

  Ei daca pana sa primesc aceasta crema nu aveam una preferata,acum am! Da! In momentul de fata e crema mea preferata!

  Ce promite:

  Imi place la nebunie, nu e deloc ( nici macar un pic :d ) grasa, se absoarbe extrem de repede lasand mainile catifelate si hidratate. O pot folosi in fiecare moment al zilei, pentru ca are un miros natural, a plante care nu este intens, si deloc deranjant ( pentru mine ). Mirosul dispare in timp, insa efectul nu! Acesta este lucrul care imi place cel mai mult, ca rezista intreaga zi efectul hidratant. In plus folosind-o regulat, mainile mele nu mai sunt deloc aspre, dovada ca hidrateaza in profunzime, nelasand factorii externi sa actioneze negativ asupra lor.

  Este cremoasa, are o culoare inchisa, maro.  Ce mi-a placut cand am deschis-o a fost capacul de desupra cutiutei care protejeaza crema.  Ca toate produsele dn aceasta gama nu contine parabeni, coloranti sintetici, parafine sintetice, phenoxyethanol.  Proprietati:


  Mod de utilizare:  AICI puteti vedea de unde se pot achizitiona.

 O folosesc zilnic, am consumat aproape jumatate. E perfecta si v-o recomand cu drag!

Ce parere aveti?
Va tenteaza?Etichete: , , ,