Eleganta si rafinament cu Zonia.ro


  Zilele trec tare repede. Acum e luni, acum e vineri. Acum e august ,imediat vine noimbrie cu vremea capricioasa.
   Dar totusi e bine, daca a venit noiembrie mai sunt putine zile pana la sarbatorile de iarna, la Mos Nicolae, Mos Craciun si sa nu uitam de Revelion!

   Da, cred ca toate femeile asteapta acest moment. Deja ne vedem aranjate si stralucitoare langa cel mai frumos barbat din viata noastra, la un restaurant select unde sa atragem toate privirile, asa-i fetelor?

   Si eu astept acest moment cu nerabdare! Si de aceea nu neglijez nicio clipa cautarile pentru cea mai frumoasa si speciala rochie, pentru a o avea urgent in garderoba mea.
 
   Si cum sunt o mare impatimita a cumparaturilor online, am gasit deja un site care are tot ceea ce-mi doresc. Este vorba de Zonia.ro.

   Ce m-a atras prima data la acest site a fost claritatea si asezarea frumoasa pe categorii a produselor, astfel nu a fost nevoie sa stau zeci de minute sa caut o rochie pe gustul meu. Dar sa recunosc, cam toate rochiile de pe site sunt pe gustul meu.

  Noua colectie Zonia ne aduce o mutime de rochii spectaculoase, una mai frumoasa ca alta. Deja ma vad imbracata cu fiecare dintre ele si simt cum voi atrage multe, multe priviri.

  Am avut de ales din peste 200 de modele de rochii de seara! Grea alegere, va spun sincer!! Eu mi le-as dori pe toate.
   Dar, trebuie sa aleg doar una si asa voi face, totusi am nevoie si de o parere din partea vostra pentru a-mi spune care dintre cele doua rochii spectculoase pe care le-am ales din multitudinea de rochii absolut superbe, mi s-ar potrivi cel mai bine din punctul vostru de vedere. Sa fiti sincere, bine?

  Prima rochie care mi-a atras in mod special atentia este aceasta rochie neagra . Ufff, m-am indragostit, e atat de superba! Partea de sus accesorizata cu dantela, este absolut speciala. Da rafinament si eleganta intregii rochii. Eu cred ca dantela reuseste sa scoata din anonimat orice tinuta, ea reprezentand cel mai emblematic simbol al elegantei, care in combinatie cu partea de jos a rochiei, cu acea despicatura, e alegerea perfecta. Nu este vreo sansa sa trec neobservata, asa-i?



  Cum as accesoriza aceasta rochie? Hmmm, nu as purta prea multe accesorii, pentru a atrage atentia doar asupra rochiei. Cum sunt innebunita dupa cerceii lungi, as alege o pereche de tip candelabru si cam atat! As adauga tinutei un clutch simplu negru iar la incaltaminte as opta pentru o pereche de sandale decupate in spate. Hmmm... deja ma simt o diva, in adevaratul sens al cuvantului!

   Si acum urmeaza cea de-a doua rochie care mi-a atras atentia. Este tot o rochie neagra. Dar de data aceasta este una scurta de tip baby-doll. Arata demential!!!

  Rochia din tull fiind accesorizata cu paiete, va reusi sa iasa in evidenta fara prea mult efort. Imi place croiul de tip baby-doll, cred ca va masca bine cei cativa centimetri in plus din jurul taliei. Hmm... ce sa fac daca nu am talie de viespe?

   Manecile lungi vor invalui in mister toata prezenta mea, scotand la iveala eleganta si rafinamentul. La spate are un decupaj foarte frumos, nu e prea mult, rochia fiind scurta un decupaj mai adanc ar fi fost cam vulgar, dar nu este necesar sa vorbim despre asta acum caci decupajul acesta este PER-FECT! E suficient, se vede doar putin pielea incat reuseste sa dea un aer sofisticat prezentei.



   Cum as accesoriza aceasta rochie? Avand destule insertii de paiete si broderie, nu as vrea sa stric acest efect cu prea multe accesorii. De ata aceasta as alege o pereche de cercei micuti iar la gat as alege un colier simplu. Pentru incaltaminte as alege o pereche de pantofi stiletto rosii iar clutch-ul ar fi in aceiasi nuanta. Voi straluci, cu siguranta!

   Dupa cum vedeti sunt doua rochii absolut spectaculoase si chiar nu ma pot decide. De aceea am nevoie de o parere din partea voastra.

   Stiu ca orice voi alege voi iesi in evidenta, prezenta ma nereusind sa treca neobservata! Voi radia de frumusete datorita rochiilor superbe de pe Zonia.ro

  Si sa stiti ca pe site sunt o multime de produse atat pentru vara, cat si pentru iarna. Iar in fiecare miercuri se adauga colectii noi. super, nu? Ce mai asteptati?

 Ce parere aveti de site-ul Zonia.ro?
Dar de cele doua rochiia alese de pe site?

Etichete: ,