Fard de obraz Ruby Rose- review



   In postarea de astazi  sa va vorbesc despre un produs care, pana acum nu era in rutina mea de make-up.
 
    Este vorba de fardul de obraz Ruby Rose, primit de la zzv.ro.



   In general nu folosesc fard de obraz, folosesc un bronzer sau chiar deloc. Asa ca am fost incantata cand l-am primit. Nuantele sunt tare frumoase, culoarea piersicii, perfecte pentru acest sezon.

   Cand am ales acest fard de obraz recunosc ca am facut-o mai mult pentru oglinda, care este un plus atunci cand aleg un astfel de produs. Cutiuta este facuta dintr-un plastic, este foarte usoara si lucioasa. Oricat de mult am incercat sa o sterg pentru a nu se vedea urme, tot nu am reusit, ramanand chiar si cateva pufuri pe ea.



  Eu am ales nuanta 1. Desi pe site pare putin mai deschisa in realitate difera putin, e mai inchisa, dar arata si mai bine.

   Sistemul de deschidere este perfect, prin simpla apasare a acelui buton. Nu se deschide foarte usor, incat sa ne trezim cu acesta cutiuta deschisa in geanta ci doar daca ne dorim noi.



  Pot spune ca fardurile sunt cam prafoase insa prin simpla suflare pe pensula putem inlatura surplusul. Ofera un finish frumos, o culoare subtila dar care reuseste sa scoata in evidenta trasaturile. Trebuie sa recunosc, la inceput nu am crezut ca va face mare lucru, nu i-am dat nicio sansa, dar se pare ca m-am inselat.



   Contine o pensula pentru aplicare.

   Pretul sau este de 10 lei si se gaseste in mai multe nuante.

Asa arata pe ten.







































































   Acest fard este unul foarte bun, mai ales pentru pretul sau. E perfect pentru oricine, in plus poate fi achizitionat chiar si de doamnele sau domnisoarele care nu au un buget ridicat, dar care isi doresc un produs bun. Eu vi-l recomand cu drag!


Ati incercat acest produs?
Ce parere aveti?

Etichete: , ,