Geluri de dus Bourjois -review



    Care e cel mai asteptat moment atunci cand venim acasa de la munca, obositi, si fara chef de a face ceva? Da.. o baie calda, sa uitam de griji, probleme, socoteli, acesta e momentul mult asteptat.

   Vrem relaxaree totala!!

    Si cel mai important lucru pentru a iesi din starea plictisitoare este sa folosim un gel de dus bun, care sa ne imbie simturile si sa ne simtim rasfatate mai ceva ca la spa!

   Ei bine, da! in aceasta postare o sa va vorbesc despre doua geluri de dus absolut dementialeeee! Le-am luat de pe Aoro.ro. Unul e luat de luna trecuta si pentru ca mi-a placut maxim, mi-am luat inca unul de la acelasi brand.

   Cred ca am 10 geluri de dus deschise si nu reusesc nicicum sa termin macar unul :)) .In plus nu ma pot abtine si imi cumpar incontinuu, cum ajung intr-un magazin fix la standul cu geluri de dus ma duc. Oare doar eu sunt asa?

   O sa va vorbesc despre doua geluri de dus de la Bourjois. Zau ca nu stiam ca cei de la Burojois au si geluri de dus ( parca-s pe Venus, nu? :)) ), cosmetice da, dar si geluri de dus? Da, super tare.

    Este vorba despre Gel de dus exfoliant si Gel de dus afrodisiac. Hmm, suna bine, nu? Pe cat de bine suna, pe atat de bine miros!

   Brandul Bourjois a luat nastere in urma cu 150 de ani. totul a inceput cand Joseph- Albert Ponsin, comediant si cosmetolog a conceput primele sale produse cosmetice destinate actorilor. Astfel primele sale creatii iau forma unor batoane colorate pe baza de grasime intr-o paleta variata de nuante.
  Aceasta paleta de machiaje se extinde extrem de repede cunoscand un succes dincolo de sfera actorilor si a actritelor.
   Anii au trecut, brandul Bourjois a creat din ce in ce mai multe produse prin metode inedite.
   Astfel este unul din cele mai vechi companii de cosmetice. Vreti gene hipnotizante, buze seducatoare si farmec parizian? acest brand ofera produse de inalta calitate si o gama variata de culori si texturi ce au impus trendul de generatii intregi.


   O sa incep cu Gel de dus exfoliant Bourjois. De obicei nu folosesc scrub pentru corp, nu stiu de ce, dar mi-am cumparat mai mult geluri de dus normale. Dar mare greseala am facut, acum regret ca nu am descoperit mai devreme acest gel de dus exfoliant.
Se pot face scrub-uri si acasa, dar fiindca timpul nu imi permite imi este mai usor sa le cumpar.



   Daca ne dorim sa avem un corp de invidiat trebuie sa avem mare grija de el, trebuie sa avem grija sa urmam cei trei pasi esentiali: curatare, exfoliere si hidratare.

   Beneficiile scrubului pentru corp:

   Gel de dus exfoliant Bourjois, ce pot sa va spun?! Doar ca e genial!!! Miroase extrem de bine, arata la fel de bine, chiar delicios. Arata ca gemul de piersici ;)). Este cremos-gelatinos, de culoare galbena ce are in compozitia sa microparticule. Dupa aplicare se simte o senzatie de revigorare, mirosul sau dulce rasfatandu-mi simturile. Exfoliaza foarte bland corpul, lasand pielea fina si cu un aspect satinat ( usor stralucitor ).





     Mirosul persista cateva ore pe piele. Face spuma, lucru care mie imi place la nebunie!!

    Inca de cand l-am vazut mi-a placut, ambalajul arata tare bine. Capacul se deschide foarte usor.

    Este gelul meu de dus preferat, daca ar fi sa aleg intre acesta si cel afrodisiac de la Bourjois, cu siguranta l-as alege pe acesta. E perfect!! Eu va recomand sa-l incercati, cu siguranta va fi nelispsit din dulapiorul vostru, la fel cum e si la mine!

    Pretul sau a fost de 15 lei, un pret excelent!

   Acum urmatorul gel de dus Bourjois, si anume Gel de dus afrodisiac cu extract de ghimbir. Suna bine, nu??? Stim cu totii ce inseamna afrodisiac, eii uite ca gelul acesta de dus nu-mi trezeste vreun simt mai "special" , ci doar imi rasfata simturile olfactive.


   La fel ca si cel exfoliant, acest gel de dus este usor gelatinos, de culoare mov. Face mai putina spuma,dar lasa pielea catifelata. Mirosul sau e demential, nu stiu sa va spun exact a ce anume miroase sau seamana, insa e supeeer! E perfect pentru zilele acelea ploioase in care nu avem chef de nimic, mirosul sau rasfatandu-ne total si trezindu-ne la viata. Mirosul sau nu rezista foarte mult pe piele dupa dus.
   Ambalajul e asemantor cu cel al gelului de dus exfoliant, capacul se deschide usor.



   Pretul sau a fost de 17 lei. E super, vi-l recomand si pe acesta!

   Eu recunosc sunt tare incantata de gelurile lor de dus si deja presimt ca-mi voi mai adauga unul in colectie!! <3


Voi ati incercat gelurile de dus de la Bourjois?
Cum vi se par?

Etichete: , , , , ,