Inca mai joc jocuri pentru copii



  Se apropie sarbatorile de iarna, acest lucru ma face sa fiu melancolica. Daca in celalalta perioada a anului joc jocuri de copii, in acesta perioada tot timpul liber il folosesc jucandu-ma. Joc jocuri atat pentru gatit, pentru aranjat, coafat cat si jocuri de actiune.

   Desi nu mai sunt un copil, sunt casatorita, am 22 ani, inca imi place sa copilaresc, sa joc jocuri care sa ma transpuna intr-o alta lume, sa stau departe de grijile cotidiene, sa ma relaxez macar pentru cateva minute (care mai apoi se transforma in ore, pline de entuziasm si liniste).

   Un nou joc pentru fetite descoperit curand este Jocul Dora  http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-dora.html . Desigur, daca aveti fetite, urmaresc seria de desene animate Dora Exploratoarea, este imposibil sa nu o cunoasteti.

   Dora este o fetita curajoasa si foarte isteata care are parte de multe aventuri de explorare, unde i se alaturi mai multi prieteni, pe care ii puteti cunoaste in aceste jocuri.

  Eu sunt majora si imi plac la nebunie aceste jocuri, va imaginati cat de entuziasmati vor fi copiii atunci cand vor trece aceste aventuri si vor reusi sa descopere lucruri noi?  Aveti un copilas pasionat de puzzle, de arcade? Aici puteti gasi o multime de jocuri pentru fiecare pasiune a copiilor vostri, fie ca sunt fetite sau baietei. Cu ajutorul Dorei, copiii pot invata lucri noi si chiar o limba straina, cum ar fi engleza, franceza sau chiar spaniola.

  Unul din jocurile care pe mine m-au cucerit este Dora parcheaza masina. Se stie ca femeile sunt criticate pentru felul in care conduc, insa cred eu nejustificat. Femeile sunt cele mai bune soferite!
  Am permis insa trebuie neaparat sa ma perfectionez, asa ca apelez la acest joc, care ma relaxeaza enorm si ma tine ocupata mult timp. Acest joc are mai multe nivele, asa ca incerc sa conduc si sa parchez cat mai bine pentru a obtine un punctaj maxim. Mamicilor de fete, e un joc perfect pentru a ne pregati fetele sa fie cele mai bune soferite!



   Daca inca nu ati descoperit-o pe Dora si aventurile ei, este timpul ca fetitele voastre sa ajunga in lumea ei fermecata!

                                                  Voua ce jocuri va plac?

Etichete: