Noua lista de cumparaturi de pe Sheinside



    Fetelor, m-am hotarat ca in aceasta postare sa va arat ce am eu pe wishlist de la sheinside. Sunt desule insa sper sa mi le iau cu timpul.

   Ce-i drept am vazut mult mai multe produse care imi plac dar am incercat sa ma rezum doar la strictul necesar si la produsele care mi-au ramas in gand de luni bune.

   Pentru acest sezon, gasesc foarte important sa am o geaca grosuta, dar sa nu fie una banala ci una care sa ma faca sa arat bine, dar sa fie si comfortabila. De aceea am ales-o pe aceasta. Modelul este simplu dar foarte chic.


   Si acest trench imi place la nebunie, il am de ceva timp pe lista dar mereu am gasit altceva si l-am lasat deoparte. E perfect pentru toamna, asa ca o sa ma aprovizionez din timp.



   Aceasta camasa e in fruntea listei. Pe la sfarsitul lunii o sa o comand negresit. Imi place mult si culoarea dar si modelul, abia astept sa fie a mea!


   Aceasta  fustita e superba, imi place la nebunie modelul. Deja ma vad purtand-o in mii de combinatii.



   Aceasta bluza e superba, e simpla, insa spatele gol m-a facut sa o aleg si sa fiu nerabdatoare sa o am, mi se pare de efect.



   Si daca tot iarna mai are un pic si soseste, mi-am ales si acest pulovar. Decolteul in V ma avantajeaza, si imi place croiala si modelul. In plus culoara imi permite sa-l pot asorta la orice.



Imi plac la nebunie bijuteriile, maia ls cerceii, de acea am ales aceasta pereche.E atat de elganta, i-am ochit de ceva vreme si cred ca ar fi timpul sa-i am!


Voi ce produs aveti pe lista de cumparaturi?