Oja saptamanii



    V-am aratat zilele trecute un lac de unghii de la Gabriella Salvete. V-am mai vorbit despre unul de la acelasi brand, una glitterata, si cum aceea mi-a placut la nebunie, atat culoarea, textura cat si rezistenta, a fost imposibil sa rezist tentatiei de a mai achizitiona inca una, de data aceasta texturata din colectia STARS ENAMEL. E cumparata de pe Aoro.ro si mai sunt o multime de nuante irezistibile pe site.

   Da, si cum am vazut-o am adaugat-o in cos, culoarea sa e superba, un roz prafuit in nuanta Princess. Oja texturata eu nu am avut pana acum, absolut niciuna, desi am vazut peste tot poze cu genul acesta de oja, este tare la moda asa ca, se putea sa nu am si eu?






  Brandul Gabriella Salvete este din Republica Ceha, este unul de cosmetice iar astazi produsele cosmetice decorative de la acest brand au devenit foarte cunoscute in tara de origine si de asemenea si in strainatate.
  Brandul Gabriella Salvete include atat lacuri de unghii cat si alte produse pentru ingrijirea unghiilor, dar si produse cosmetice ce includ farduri de ochi, cosmetice pentru fata si  buze. Imbina calitatea cu cele mai noi tendinte in domeniul cosmeticei decorative, dar in acelasi timp avand un pret foarte accesibil.


  Oja texturata Gabriella Salvete pe cat e de frumoasa e pe atat e de pretentioasa. Cel putin, asa mi se pare mie!

  Culoarea m-a fermecat inca de la prima aplicare chiar aca nu a fost foarte intensa, un roz atat de elegant. Initial cand am vazut-o nu mi s-a parut ceva special la textura ei, incat am verificat daca am luat oja potrivita ;)).



   E nevoie sa fie aplicata in doua straturi pentru efectul texturat si culoarea intensa. La prima aplicare culoarea nu e senzationala, e mai spalacita, insa efectul sau se vede instant dupa uscare, parca ar fi nisip.
   Indicat ar fi fost ca dupa aplicarea ojei sa folosesc si un lac de unghii transparent, pentru ca am observat ca se imprima orice pe unghiie, lucru pe care eu nu l-am facut si am suportat consecintele. Rezistenta este foarte buna, la fel ca si cea texturata a rezistat pe unghiile mele 3 zile.

   In aceasta poza se vede cum am impuritati pe unghia mica  :(






















   Dar cum v-am spus pe cat de frumoasa e, are si ea minusurile ei.  Nu stiu daca vi s-a intamplat ca un lucru sa va placa dar si sa nu va placa in acelasi timp, insa mie mi se intampla cu aceasta oja!

   E superba, as purta-o oricand cu mare placere dar se sterge foarte greu! V-am si intrebat pe facebook daca stiti vreo metoda de a o sterge mai repede, am primit ceva idei, dar pana la urma tot cu acetona pe discheta demachianta am sters-o. Ce-i drept a durat foarte mult si am insistat destul pe fiecare unghie in parte pentru a reusi sa o sterg.

  Pretul sau a fost de 25 lei.

 Cu riscul de a ma repeta, va spun ca e o oja dementiala dar si capricioasa in acelasi timp. Efectul texturat e iesit din tipar, e imposibil sa nu iesi in evidenta purtand pe unghii o oja de acest tip. E eleganta si sofisticata.

 Cred ca tipul acesta de oja este potrivit pentru orice ocazie, fie pentru o plimbare sau o petrecere selecta. Totusi pentru acest efect este necesar sa avem unghiile mari, sau cel putin medii, pentru o unghie mica nu cred ca ar fi atat de spectaculoasa, dar asta este doar parerea mea!

Ati incercat o oja texturata?
Cum vi se pare?

Etichete: , ,