Scrub pentru puncte negre, crema pentru calcaie de la Neutrogena- review



    In aceasta postare o sa va vorbesc despre doua produse cumparate de pe Aoro.ro. Unul este cumparat luna trecuta iar unul luna aceasta. Nu i-am facut review celui de luna trecuta pentru a-l pune la treaba intens si pentru a vedea efectele sale.

   Mai exact este vorba de un scrub pentru puncte negre si o crema de calcaie, de la Neutrogena.

   Pana acum nu am folosit niciun produs de la Neutrogena, am auzit de acest brand insa nu am avut ocazia. Prima data am auzit de la televizor, din reclama aceea cu o crema de maini, in sezonul rece. Am fost incantata cand am primit produsele, aratau tare bine si promiteau multe.

  Brandul Neutrogena dateaza din 1930 cand Emanuel Stolaroff a creat o fabrica numita Niton ce furniza cosmetice pentru saloane de infrumusetare si in industria filmului. Tocmai in anul 1940 produsele au devenit accesibile si publicului larg.
  Un sapun special Neutrogena a fost lampa de lansare, dandu-i in cele din urma comapaniei numele de Neutrogena Corporation. Din anul 1994 Neutrogena face parte din Johnsons & Johnsons iar gama sa larga de cosmetice pentru hidratare si regenerare contin 99% glicerol.

   Pentru inceput o sa va vorbesc despre un scrub, si anume Scrub pentru puncte negre Neutrogena.




 Sincer este prima data cand folosesc un scrup pentru puncte negre, si chiar prima data cand folosesc scrub pentru ten. Nu stiu de ce, dar am evitat. Stiu ca este necesar, dar cred ca sunt prea lenesa. Dar stati fara grija acest scrub m-a pus la treaba si m-am tinut de el.

  Se poate folosi si scrub natural cum ar fi: zat de cafea, malai insa mie mi se par putin cam aspre, asa ca o singura data pe saptamana e suficient sa le folosim.

                   De ce trebuie sa folosim un scrub pentru ten?

   Daca ne dorim ca tenul nostru sa fie tern, catifela si luminos este necesar sa folosim un scrub sapamanal.

    Daca tenul este gras se poate folosi scrub-ul de doua ori pe saptamana iar pentru un ten normal este suficient o singura data pe saptamana. Scrub-ul trebuie folosit pentru a indepara celulele moarte care cauzeaza petele si cosurile.

   Beneficiile exfolierii:

   Acum ca v-am spus toate acestea o sa va spun cum folosesc eu scrubul Neutrogena.

   Il folosesc de doua sau trei ori pe saptamana, depinde de cum imi simt eu tenul. De obicei il folosesc seara. Aplic pe pielea curatata inainte, masez usor tenul cu miscari circulare, apoi umezesc putin mainile si masez in continuare. Veti oberva ca in acest fel scrubul va face putina spuma. Dupa clatire ( chiar si in timpul sau ) am obeservat cum tenul este foarte catifelat si mai curat, de asemenea se poate observa ca este mult mai luminos.

   Nu pot sa va spun ca punctele negre au disparut, nu... dar se vede o imbunatatire, tenul meu nu mai are atat de multe ca inainte, lucru care ma face sa cred ca acest scrub previne aparitia lor.

   Mentionez ca dupa folosirea sa am aplicat o crema hidratanta.

  Produsul este usor cremos, contine microparticule portocalii, foarte mici, ce exfoliaza bland fara a rani tenul.
  Are un miros usor intepator insa pe mine nu ma deranjeaza. Capacul se deschide usor. Nu este necesara o cantitate mare de produs.
  Eu l-am folosit timp de 1 luna, aproximativ de 2-3 ori pe saptamana, si nu am consumat nici jumatate.





 O sa-l folosesc in continuare si dupa terminare o sa mi-l recumpar. Imi place ca lasa tenul catifelat, curat si mai luminos.

   Cantitatea 150 ml si pretul a fost de 23 lei.


  Urmatorul produs Neutrogena despre care o sa va vorbesc este crema de calcaie. E prima data cand folosesc o crema de calcaie de la acest brand, abia am asteptat sa vina si sa o folosesc. Trebuie sa va spun ca imi doresc tare mult sa incerc si o crema de maini si un balsam de buze de la ei. Am vazut ca  pe site sunt seturi la preturi foarte mici. Acum ca am testat crema de calcaie am incredere si data viitoare o sa-mi iau un set.




   De cand ma stiu am probleme cu calcaiele, nu sunt crapate insa sunt aspre. Pot sa stau cu picioarele in sus fara sa fac nimic caci ele tot asa sunt. Nu stiu de ce, dar acest lucru ma enerveaza tare rau. Parca vara nu sunt asa, insa de cum incepe sezonul rece incep si problemele. Ce-i drept si eu sunt cam lenesa, mai mult dau atentie mainilor de cat picioarelor ( mare greseala fac ). Dar nu ma fac eu greseala asta si descoperind aceasta crema nu o mai las.

   Am fost tare nerabdatoare sa o incerc, am nevoie de un produs bun, care sa-mi hidrateze calcaiele fara sa le lase uleiose. Urasc senzatia aceea de dupa aplicarea creme in care picioarele mi se simt uleiose si lipicioase.

  Sa nu va mai tin mult pe jar, o sa va spun ca e geniala crema  aceasta. Pe cat de dragut arata, e finuta, capacul se deschide usor, pe atat este de buna.

   Eu o aplic in general seara, cand ma pun in pat. Wooow! Dupa aplicare picioarele mele sunt intradevar rasfatate. Pielea calcaielor este pe loc mai catifelata si hidratata. Este necesara o cantitate foarte mica de produs pentru a avea parte de efectul dorit. Eu am pus cat un bob de mazare, am masat usor crema pana a intrat in piele. Se absoarbe usor, lasa pielea neasteptat de catifelata, hidratata, absolut deloc lipicioasa, mi s-a intamplat sa folosesc creme si in timpul mersului acestea se lipeau de parchet, dar nu este nicio astfel de problema cu aceasta crema.



  Are un miros destul de placut, nederanjant.

  Capacul se deschide foarte usor.

   Cantitatea sa este de 40 ml si pretul de 19 lei. Un pret mai mult decat accesibil pentru efectele sale.

   In incheiere pot sa va spun ca produsele Neutrogena m-au cucerit si de acum inainte vor fi zilnic in rutina mea, plus ca mai am pe lista cateva produse pe care le vreau si care imi vor face viata mai usoara.

Va recomand cu drag ambele produse si sper ca si la voi sa aiba aceleasi efecte de calitate si satisfacatoare!

Voi ati folosit vreun produs din cele prezentate? 
Ce parere aveti?



Etichete: , , , ,