Baby Lips -review   In articolul de astazi o sa va vorbesc despre un produs care a fost foarte laudat o perioada buna de timp. Dar cum eu am ramas in urma, am tot sarit sa scriu articolul dovada si pozele facuta de ceva timp.

  Este vorba despre Baby Lips de la Maybelline. Eu il am pe cel galben, dar se gasesc in mai multe variante.
   A fost mare nebunie pe facebook, pe bloguri cu acest produs, laude peste laude, cat de Woow! este. Eii la mine nu e chiar asa, nu e Wooow! dar nici Bau! E ceva normal, obisnuit. Daca nu era reclama asta pe facebook, va spun sincer ca nu-l cumparam, din simpul fapt ca nu folosesc balsam de buze. Nu stiu de ce, dar nu ma incanta sa le folosesc, nu-mi place sa-mi simt buzele lipicioase. Si se pare ca aceasta reclama masiva a balsamului de buze Baby Lips m-a facut si pe mine sa-l iau.

   Am dat 13 lei pe el. Ambalajul e... dragut, galben! Acum sa va spun de ce nu mi se pare cine stie ce. Zau ca pe cat de mult am auzit de el, Baby Lips in sus, Baby Lips in jos, am crezut ca face ceva spectaculos :)). Dar nu, nu face ceva in mod special, mie mi se pare ca e un balsam de buze normal, cu efect de hidratare, miros " a ceva" dar nu stiu ce...si cam atat.     Mie una nu mi s-a parut cine stie ce, sau sa fi fost mai bun ca un balsam de 5 lei. Nu...


Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

Etichete: ,