Beneficiile consumului de tarate de ovaz



  Cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa arata foarte bine, sa manance sanatos, caci mancand sanatos corpul nostru va transpune asta. Automat vom arata mai bine, silueta noastra va fi una de invidiat si cel mai important e ca vom fi sanatosi.

  Pentru orice femeie este important felul cum arata, ne dorim sa aratam cat mai bine si sa ne simtim la fel de bine in pielea noastra.


     Astazi o sa va vorbesc despre taratele de ovaz.
  Cum se consuma taratele de ovaz ? .


   Se stie ca in trecut taratele de ovaz erau cunoscute ca si hrana pentru animale insa astazi sunt recunoscute ca avand un rol foarte important atunci cad ne dorim sa slabim. Daca aveti probleme cu colesterolul, diabetul, anumite bloi de inima sau chiar constipatia este bine sa mancati fulgi de ovaz pentru ca au foarte multe beneficii.

   Taratele de ovaz au beneficii atat pentru sanatate cat si pentru silueta.
   Acestea- regleaza colesterolul si previn actiunile cardiovasculare;
               - regleaza  nivelul de zahar si grasimi din sange;
               - previn constipatia si te ajuta sa slabesti.

    Inainte de a cumpara si consuma taratele de ovaz este important sa cititi eticheta si sa vedeti daca produsul contine in compozitia sa zahar sau alte tarate. Tarate de ovaz Pirifan sunt printre cele mai bune.

   Cred ca cea mai la indemana metoda de a consuma taratele de ovaz este impreuna cu iaurtul. Este simpla, eficienta si astfel nu ne vom infometa, pentru ca ovazul este o sursa de fibre solubile si minerale iar iaurtul este sursa importanta de probiotice, adica bacterii ce regleaza tranzitul intestinal si imbunatatesc digestia.

   Dimineata sau la pranz este recomandat a se consuma un bol de iaurt cu fulgi de ovaz pentru arderea grasimilor. Si pentru mai multa aroma se pot adauga si bucatile de fructe preferate.

    Deja mi s-a facut pofta!

Voi consumati tarate de ovaz?

Etichete: