Ce mostre am mai terminat



     Astazi o sa va vorbsc despre cateva mostre incercate si pe care am reusit sa le termin. Spun pe care am reusit caci niciodata nu reusesc sa termin mostre, de fapt pana de curand nici nu ma uitam la ele. Primeam la fiecare comanda plasata cate o mostra, doua, si cand am mai primit produse spre testare la fel, insa le lasam mereu deoparte fiindca imi spuneam: " eiii cu ce ma poate ajuta pe mine o mostra, caci faptul ca ajunge o zi sau doua, nu e mare lucru". Dar nu-i chiar asa! Nu, nu. Dimpotriva, abia acum am ajuns la aceasta concluzie, mostrele sunt foarte importante fiindca, desi nu ajung mai mult e o zi sau doua, acestea reusesc sa ne convinga daca un produs se potriveste tenului nostru, daca ne provoaca vreo alergie, daca tenul nostru e mai hidratat, luminos sau daca nuanta unui fond de ten ni se potriveste.

   Mostrele incercate de mine sunt de la trei branduri si anume: Vichy si Flormar si Mizon.




   Pe cele de la Vichy le-am primit fiindca am cerut de pe site-ul lor kitul de testare Idealia Vichy. Am mai avut si cateva primite la concursuri cred, nu mai stiu sigur.

    Kitul continea:
     -1x Idealia crema de zi ten normal-mixt;
     -2x idealia crema conturul ochilor;
     -1x serum idealizator al pielii;
    -1x crema corectoare pentru cele 5 tipuri de pete ( maronii, cauzate de soare, de imbatranire, rosii, post-acnee ).
Toate avand 1,5 ml.




   Sa fiu sincera fiecare mostra imparte mi-a ajuns cam 3 zile, folosindu-le atat dimineata cat si seara. Toate mi-au placut, tenul a ramas catifelat si hidratat si mi s-a parul mai luminos ca inainte. Totusi, am observat ca tenul meu lucea destul de tare, era si de asteptat, fiindca produsele sunt dedicate tenului normal- mixt, si eu avandu-l gras. Pentru tenul normal sunt perfecte cremele din gama Idealia si mie mi-au placut al nebunie lasand deoparte luciul tenului. In urma folosirii acestor mostre nu am observat aparitia unor cosuri sau altfel de semne, asa ca e un plus. Textura cremelor este cremoasa, usor de tip gel si mi s-au parut usor stralucitoare, insa pe ten nu mi s-a parut sa am ceva particule stralucitoare. Eu una vi le recomand si daca aveti sansa sa testati mostre, nu stati pe ganduri.


    Urmatoarele mostre sunt ele de la Flormar si le-am primit atunci cand am primit si cateva produse spre testare. Le-am lasat eu deoparte dar daca tot mi-au palcut cele de la Vichy am zis sa le incerc si pe acestea.

   Kit-ul Flormar din Gama Skin Geometry a fost format din;
    -1x crema de noapte;
   -1x crema de zi;
   -1x crema contur ochi.


   Si acestea mi-au placut al nebunie. Tenul meu a ramas catifelat in urma folosirii lor, nu mi-au aparut cosuri sau vreo alergie. Textura lor este cremoasa si se absoarbe rapid in piele, exceptand crema pentru conturul ochilor la care a fost nevoie sa insist putin. O mostra mi-a ajuns tot trei zile.
   Eu va recomand sa incercati produsele Flormar din gama Skin Geometry, e posibil sa nu o mai lasati deoparte.

   Mostra de la Mizon o am de la Aoro. Imi palce ca la fiecare comanda primesc cate o mostra sau doua. De data aceasta am ales o mostra de crema cu venin de albina. Da... mi s-a parut ceva super tare, nu am folosit nicio astfel de crema pana acum. Mi-a placut si aceasta, tenul a rams catifelat si hidratat. Mirosul sau a fost unul placut, nu stiu sa va spun a ce anume. Mostra mi-a ajuns doua zile. Am vazut si produsul full-size, ma tenteaza rau, are un pret putin cam maricel dar cred ca merita. Deocamdata am alt produs inceput si vreau sa-l testez pe acesta, o sa ma mai gandesc daca sa-l cumpar sau nu. Eu v-as recomanda sa-l incercati!



  Aaaa... era sa uit, am incercat si o mostra ( cred ), nu stiu daca se gaseste si full-size, dar ar trebui! de crema de dus de la Sephora cu aroma de ceai verde. Hmmm.. mi-a placut mult, mi-a ajuns la o singura utilizare, a facut o spuma delicata, mirosul sau fiind unul de ceai verde, foarte revigorant. Mirosul nu a rezistat pe piele foarte mult, dar cu siguranta m-a relaxat si m-a facut sa-l recumpar daca voi gasi mostra, si de ce nu?! si produsul full-size.



   Si fetelor, nu faceti ca mine, daca aveti sansa sa incercati mostre ale unor produse, incercati-le! Eu asa am sa fac de acum.

Ati incercat produsele mentionate de mine?
Cum vi s-au parut?

Etichete: , , , , , , ,