Cerceii, un accesoriu nelipsit



   Daca ma urmariti de ceva timp cred ca v-ati dat seama ca imi plac la nebunie cerceii, fie statement sau simpli. De cand ma stiu, mai exact de prin liceu cand am inceput sa cochetez cu genul acesta de accesorii, imi plac cerceii. Daca pot sa ies din casa fara un colier, un cas sau un inel, fara cercei nu! Da, cand ma duceam la liceu intotdeauna aveam o pereche e rezerva in geanta, pentru ca trezindu-ma pe la 5 jumatate era riscul acesta de a-i uita acasa.

   Trebuie sa recunosc ca cerceii lungi sunt preferatii mei, si ii folosesc tot timpul, dar in acest caz am grija sa nu mai port alt tip de bijuterie pentru a nu arata prea incarcata. Pentru ocazii elegante mai port si cercei micuti care sa nu incarce prea tare tinuta. Oricum cred ca cerceii lungi, statement ma avantajeaza cel mai bine.

   Nu arunc foarte multi bani pe cercei, tinand cont ca ii schimb mereu si ar fi pacat sa dau extrem de multi bani pe ei. Totusi ii caut pe cei mai frumosi, care mie sa-mi placa iar daca au un pret mic e si mai bine.

   In aceasta postare o sa va arat cateva modele pe gustul meu si care au un pret foarte mic.

Click



Click



Click



Click


Voua va plac cerceii?