Cum poti face puncte pe Sheinside si apoi sa faci cumparaturi pe site



   In articolul de azi vreau sa va vorbesc despre ceva util si care, cu siguranta va bucura pe multa lume care inca nu stie de acest lucru.

   Este vorba despre cum poti face puncte pe Sheinside, iar apoi sa-i transformi in dolari, cumparandu-ti mai apoi ce vrei tu de pe site. Trebuie stiut faptul ca banii stransii din aceste puncte nu pot fi transformati in lei si apoi pusi pe card. Nu, se pot cumpara haine sau ce vrei tu doar de pe site.



    Eu am inceput doar de 2 luni. E foarte simplu!

    Poti face puncte din doua simple metode in fiecare zi.


   Mai exact: 
           1. intri pe site-ul lor AICI, intri la 5 produse ( haine, incaltaminte, bijuterii...sau ce vrei tu) si lasi un comentariu la fiecare. ATENTIE! Trebuie sa va logati cu al vostru cont de facebook si sa lasati bifata casuta prin care comentariul se distribuie pe facebook. In acest fel mai castigati 10 puncte, pe langa cele 10 pe care le primiti daca doar comentati. Deci la un comentariu primiti 20 puncte--> 5 comentarii=100 puncte.

 

            2. Celalata metoda pe care eu o aplic in fiecare zi este sa fac 5 clipuri pe youtube cu poze ale produselor de pe site. Eu pun cate 5 poze la fiecare clip. Un singur clip inseamna 30 puncte. 5 clipuri intr-o zi=150 puncte. Dupa ce ati realizat clipurile pe youtube intrati in contul vostru iar in partea stanga a site-ului gasiti o categorie " Bonus point program" . Intrati acolo.. veti alege " youtube 30+" si veti pune fiecare link al celor 5 clipuri de pe yt SEPARAT!

























    Prin aceste doua metode in fiecare zi puteti face 250 puncte adica 2.50 $.

   Totusi daca nu va pricepeti sa faceti clipuri pe youtube, exista alta metoda. Dati share/distribuie unor 5 produse de pe site, pe pagina voastra de facebook. Apoi intrati la "Bonus Point Program" alegeti " facebook 10+" si puneti link-ul fiecarui produs de pe site distribuit, la fel ca si la clipuri SEPARAT! 5 distribuiri= 50 puncte.



  Cam asta e! Simplu si usor!

    Eu sper ca am fost destul de explicita si ca ati inteles ceva din ce am scris aici. Daca aveti nelamuriri va astept intrebarile in comentarii.
Pupici! Si spor la facut puncte!