Cum sa faci bani usor cu blogspot.co.ro



   Cred ca oricine isi doreste sa faca ceva banuti in plus. Daca detii un blog si iti doresti acest lucru este si mai bine. In acest fel poti face ceea ce iti place dar si sa-ti fie rasplatita munca.

   Eu recunosc, imi place la nebunie sa scriu pe blog, despre produsele incercate, sa va scriu opiniile mele, bune sau rele despre produsele incercate, dar as fi impocrita sa spun ca nu imi doresc sa fac si ceva bani in plus, doar scriind si facand ceea ce imi place.

    Aici intervin cei de la platforma blogspot.co.ro care este o platforma de intermediere a unor articole sponsorizate. Am ales categoria destinata blogului meu, despre ce sunt interesata, ce imi place sa scriu si sa impartasesc citittoarelor mele.

   Prin acest articol vreau sa informez si pe fetele care au deja un blog sau care si-au pus in minte de ceva vreme sa-si deschida unul, ca pot face ceva banuti in plus doar scriind cateva articole interesante si facand ceea ce le place. Pentru mine este o incercare si o sansa sa-mi demontrez ca pot sa fiu competitiva si ca pot sa reusesc sa scriu articole interesante si bine puse la punct. Imi testeaza si imaginatia si in acest fel consider ca aflu lucruri noi, fiindca pentru a scrie un articol bun si cu date corecte trebuie sa ma documentez inainte.

    Pentru a face parte din echipa de bloggeri ce scriu articole pe platforma blogspot.co.ro nu trebuie sa faci mare lucru. E simplu... daca  nu ai cont iti creezi unul, astepti pana cei responsabili o sa iti accepte contul, daca este ok sau nu. Dupa ce contul ti-a fost acceptat, introduci un cod pe blogul personal si poi incepe distractia. Poti vedea in contul tau oportunitatile disponibile apoi poti incepe sa scrii ce iti place si cum iti place. Mie mi se pare o idee faina, astfel pot imbina utilul cu placutul. Imi place sa impartasesc idei cu voi, citittoarele mele si nu ar fi rau daca as reusi sa strang si ceva banuti.


Ce parere aveti? Cum vi se pare aceasta idee?