luni, 29 decembrie 2014

Ghici ce am ales?   Acum ceva timp am aplicat pentru Fashion Blogger la Sheinside. Sincer nu  aveam mari asteptari sa fiu acceptata insa cand am primit e-mailul ca am trecut " probele", am fost tare incantata.

  Acum astept sa primesc produsele, au fost expediate asa cum i-am spus persoanei care m-a contactat, cu PostNl. Yuuupiiii!! Ceea ce inseamna ( daca ar fi sa ma iau dupa ultimul colet) ca o sa ajunga acasa si nu la vama. Mai este putin si o sa soseasca.

   Acum o sa fac un fel de ghicitoare. O sa va arat cateva articole si voi o sa-mi spuneti intr-un comentariu pe care credeti ca le-am ales, doua la numar. Am vazut tipul acesta de articol la Ilda  Lavender Thoughts si mi-a placut, asa ca am preluat. Sper sa nu se supere! ( dar la cat de draguta e, nu cred ).

   Acum o sa va arat cateva care mi-au placut tare mult dar din pacate a trebuit sa aleg doar doua. Dar pe celalalte o sa le iau eu :D.Care sunt cele doua produse pe care voi credeti ca le-am ales?

10 comentarii:

 1. Jacheta scurta cu maneci negre si ploverul negru ? Nu am stat prea mult pe ganduri asa ca e posibil sa fii gresit :D.Mihaela Green Eyes

  RăspundețiȘtergere
 2. Hmm, eu cred ca jacheta in doua culori si perechea de jeansi :D

  RăspundețiȘtergere
 3. I'm a nice girl! You too... :)
  Cum sa ma supar, Cristina?! Ai si mentionat de unde ai preluat ideea! Eu m bucur ca ti-a placut si ca te-a inspirat!
  Ia sa vedem, ia sa vedem!!! Pe blazer il elimin (nici nu stiu de ce!) - desi exista foto pe pagina lui cu diverse persoane purtandu-l (asta e un avantaj cand alegi); ;la jeansi am si eu ceva similar si sunt buni...Puloverul negru pare de calitate (iar apare avantajul despre care vorbeam). Hmmm!
  Tu ai ales doua dintre acestea trei: paltonas, jacheta si pulover! :)

  Asteptam sa ne dezvalui raspunsul ghicitorii!

  Kisseeees!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
 4. Bună, Criss. Sunt Andreea Grecu . Îmi plac toate dar nu știu pe care le-ai ales. Cumva primul sacou și blugii uzați? :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca jacheta in doua culori si blugii .Mariana Cioranu

  RăspundețiȘtergere
 6. Rotaru Gabriela Tatiana
  Jacheta si blugii

  RăspundețiȘtergere
 7. e posibil sa fii ales jacheta ca si mie imi place de mor dar la cat de frig este acum primul paltonas las cumpara ,,..

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca jacheta si perechea de jeansi :)

  RăspundețiȘtergere