Idei de cadouri de la Farmec



    Zilele se scurg .. mai sunt cateva zile pana la Craciun. Cred ca mai sunt doamne, domnisoare si chiar domni care inca nu au cumparat cadouri pentru cei dragi. Si eu am aflu in aceasta situatie, am cam lasat-o pe ultima suta de metri. Desi in fiecare an spun ca o sa o iau din timp pentru a cauta relaxata cele mai frumoase cadouri, nici de data aceasta nu am facut asa.

   Eiii, asa ca am luat la rasfoit site-urile. am inceput cu Farmec. Da, Atunci cand caut ceva foarte bun, romanesc si pe deasupra si cu un pret excelent, intru pe site-ul lor.

   Am intrat si am gasit cateva idei geniale de cadouri. Atat pentru doamne cat si pentru domni. Asa ca in aceasta postare o sa va arat cateva idei de casete cadou de pe Farmec.

   Pentru doamnele 30+ aceasta caseta cadou e perfecta. Contine o crema lift hidratanta cu FP 15 si cadou un deodorant.



   Pentru doamnele sau domnisoarele cu varsta  20+ cei de la Farmec au pregatit o caseta cadou gerovital plant. Contine o cremma hidratanta, lapte vitaminizant demachiant si cadou set contur ochi si buze.



    Cred ca despre produsele Doina stie toata lumea, asa ca avem o caseta Doina ce contine crema nutritiva vitaminizanta si lapte nutritiv vitaminizant.



    Nu am uitat nici de barbati. Avem o caseta Gerovital H3 Men. Caseta contine spuma de ras si balsam dupa ras Gerovital H3 Men si cadou un deodorant.



    Si ca un bonus, in cadoul pregatit celei dragi as mai adauga si o oja, doua trei sau chiar mai multe   din gama de lacuri de unghii ultrarezistente.



Cum vi se par cadourile pregatite? 

Etichete: