Lista de cumparaturi DressVe   In ultimul timp mi-am facut tot felul de listute. Ba de Mos Nicolae, ba de Mos Craciun sau pur si simplu pentru ca am vazut ceva ce mi-a placut.

   Fiindca sunt sarbatorile cred eu ca ma pot rasfata mai mult ca in celalalta perioada a anului, in plus sunt mai dornica de cheltui bani ;)), dar este si un avantaj ca in aceasta perioada sunt o multime de reduceri, ceea ce face sa mai ramana ceva banuti deoparte.

   Am aruncat un ochi pe DessVe si am gasit niste minunatii. Nu m-am uitat special la produse pentru iarna, ci mai la toate articolele, caci trece si iarna asta, nu? Vine primavara si trebuie sa am hainutele pregatite, nu-i asa? Cred ca fug cu gandul cam departe... mai sunt ceva luni de iarna ;))

   Totusi, desi m-am uiatt la toate categoriile, m-am oprit la blazere si sacouri, si am gasit cateva superbe. O sa va arat cateva modele care m-au cucerit iremediabil.


ClickClickClick


Si fiindca sunt sarbatorile au Boxing Day Sales unde se gasesc produse cu pana la 90% reducere. asa ca am aruncat un ochi si la incaltminte si am gasit cate ceva pe placul meu.

ClickClickClick
Ce parere aveti de listuta mea?

Etichete: