Modele de marturii



    Cred ca fiecare dintre noi am visat la momentul cel mai importat din viata noastra, si anume: ziua nuntii. Eu deja am trecut prin acest superb moment si stiu cat de obostior este totul, ne dorim sa fie absolut toate lucrurile la locul lor , dar la final totul merita. O singura zi ca in povesti!

    Pentru a avea tot ce ne dorim pentru o nunta ca in povesti, e bine sa ne documentam inainte, sa cautam tot ceea e frumos si cat mai special. Sunt o multime de lucruri care trebuiesc vazute si analizate inainte, cum ar fi: invitatiile, decoratiunile, paharele mirilor si ale nasilor, marturiile, verighetele, tortul, buchetul miresei si inca multe alte lucruri, toate la fel de importante.

    Eu va spun sincer ca am fost atre emotionata ianintea nuntii, parca nimic nu era asa cum vroiam, ba mai trebuia ceva ici, ba colo, ba nu-mi place decorul, ba vreau alte aranjamente, ba mai vreau rochia modifica, sa mai pun un accesoriu ici, colo. Am cautat mult atat modelul invitatiilor cat si modelul marturiilor.

    In postarea de astazi o sa va arat carteva modele de marturii. Pentru mine au fost foarte importante, mi-am dorit ceva frumos si care sa placa invitatilor. eu am ales o cutiuta cu bomboane pentru fiecare doamna sau domnisoara.

             Acesta a fost modelul meu.



         Si acum o sa va arat cateva moele foarte dragute.


Click



Click



Click



Ce parere aveti?